Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Čovjek duh

Čovjek duh

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Roger Hobbs


ISBN:

978-953-316-727-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9409

Broj strana:

235

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada pljačka kasina u Atlantic Cityju pođe po zlu, Marcus, mozak ove složene operacije, prisiljen je pozvati u pomoć čovjeka koji se povremeno odaziva na ime Jack. On je onaj kojeg u pljačkaškim krugovima zovu Duh. Za njega svi znaju, ali ga nitko doista nije vidio. Njegov je zadatak počistiti sve tragove s mjesta zločina, uzeti novac i jednostavno – nestati s lica zemlje. Sadašnji Jackov zadatak je utoliko kompleksniji što ukradeni novac pripada saveznim rezervama i, ukoliko ga ne nađe u roku od 48 sati, 1,2 milijuna dolara doslovce će eksplodirati, ostavljajući sve sudionike zločina na brisanom prostoru. I dok FBI pomno prati svaki njegov pokret, Jack ima mnogo veći problem, vladara podzemlja Atlantic Cityja koji želi taj novac pod svaku cijenu a čije ime se malo tko usuđuje izgovoriti naglas.

Kako bi pobijedio u toj smrtonosnoj igri, Jack će trebati uložiti svaki gram spretnosti, inteligencije i vještine koje posjeduje i time se konačno iskupiti za neuspješnu pljačku u Kuala Lumpuru zbog koje je i morao prihvatiti ovaj neželjeni zadatak.

Napisan s izvanrednom pronicljivošću i fantastičnim prikazom detalja iz kriminalnog svijeta, radnjom koja nam neprestano izmiče i zahtijeva našu dublju angažiranost, i glasom protagonista toliko suverenim da čitatelja drži prikovanim uz knjigu od prve do posljednje riječi, Čovjek Duh djelo je novoga književnog talenta koje ga smješta u sam vrh suvremenih majstora trilera. U prilog tome svjedoče i činjenice da je Čovjek Duh dobitnik prestižne književne nagrade Ian Fleming Steel Dagger za najbolji triler te da je proglašen najboljim kriminalističkim romanom godine po izboru uglednih listova i časopisa kao što su Guardian, Sunday Times i Booklist.

Ovo je prvo predstavljanje Rogera Hobbsa hrvatskoj publici u majstorskom prijevodu Ivana Zorića sa sjajnom naslovnicom koju potpisuje Stardust LAB.

  • Originalni naziv: GHOSTMAN
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada pljačka kasina u Atlantic Cityju pođe po zlu, Marcus, mozak ove složene operacije, prisiljen je pozvati u pomoć čovjeka koji se povremeno odaziva na ime Jack. On je onaj kojeg u pljačkaškim krugovima zovu Duh. Za njega svi znaju, ali ga nitko doista nije vidio. Njegov je zadatak počistiti sve tragove s mjesta zločina, uzeti novac i jednostavno – nestati s lica zemlje. Sadašnji Jackov zadatak je utoliko kompleksniji što ukradeni novac pripada saveznim rezervama i, ukoliko ga ne nađe u roku od 48 sati, 1,2 milijuna dolara doslovce će eksplodirati, ostavljajući sve sudionike zločina na brisanom prostoru. I dok FBI pomno prati svaki njegov pokret, Jack ima mnogo veći problem, vladara podzemlja Atlantic Cityja koji želi taj novac pod svaku cijenu a čije ime se malo tko usuđuje izgovoriti naglas. Kako bi pobijedio u toj smrtonosnoj igri, Jack će trebati uložiti svaki gram spretnosti, inteligencije i vještine koje posjeduje i time se konačno iskupiti za neuspješnu pljačku u Kuala Lumpuru zbog koje je i morao prihvatiti ovaj neželjeni zadatak. Napisan s izvanrednom pronicljivošću i fantastičnim prikazom detalja iz kriminalnog svijeta, radnjom koja nam neprestano izmiče i zahtijeva našu dublju angažiranost, i glasom protagonista toliko suverenim da čitatelja drži prikovanim uz knjigu od prve do posljednje riječi, Čovjek Duh djelo je novoga književnog talenta koje ga smješta u sam vrh suvremenih majstora trilera. U prilog tome svjedoče i činjenice da je Čovjek Duh dobitnik prestižne književne nagrade Ian Fleming Steel Dagger za najbolji triler te da je proglašen najboljim kriminalističkim romanom godine po izboru uglednih listova i časopisa kao što su Guardian, Sunday Times i Booklist. Ovo je prvo predstavljanje Rogera Hobbsa hrvatskoj publici u majstorskom prijevodu Ivana Zorića sa sjajnom naslovnicom koju potpisuje Stardust LAB.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter