Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Cjelokupan trening za mlade pobjednike

Cjelokupan trening za mlade pobjednike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789536730117

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4881

Broj strana:

221

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga sadrži par stotina ilustriranih vježbi brzine, jakosti, fleksibilnosti, izdržljivosti i koordinacije za dob od 6 do 18 godina, te peridizaciju treninga za pojedine sportove kao što su atletika, košarka, nogomet, plivanje, gimnastika, odbojka, tenis, hokej itd.

Djetinjstvo predstavlja tjelesno najburniju etapu ljudskog razvoja. Djeca vole igre i sudjeluju u tjelesnim aktivnostima i sportovima, a naročito se vole natjecati.

Da bi utjecali na povećanje dječjeg sportskog potencijala, roditelji, treneri i rukovodeće osoblje tragaju za najboljim programima treninga. Treneri često postaju uzori i djeca sanjaju o tome da dosegnu uspjehe Michaela Jordana, Kurta Browninga, Joa Montane, Tare Lipinski, Carla Lewisa ili Nadie Comaneci. Međutim, velika je pogreška podvrgnuti djecu programima treninga namijenjenim odraslim osobama. Napokon, djeca nisu samo “mali odrasli ljudi”. Djeca su jedinstvena na svakom stupnju svog razvoja, s različitim tjelesnim sposobnostima na svakom stupnju odrastanja. Tjelesne i psihološke promjene koje se događaju na svakom stupnju razvoja povezane su s važnim promjenama u ponašanju. Vrlo je važno da su osobe koje rade s djecom dobro upućene u sve tjelesne, emocionalne i kognitivne promjene kroz koje djeca prolaze tijekom razvoja, te na osnovu toga osmišljavaju trening koji će najbolje odgovarati svakoj njegovoj fazi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 215x280
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga sadrži par stotina ilustriranih vježbi brzine, jakosti, fleksibilnosti, izdržljivosti i koordinacije za dob od 6 do 18 godina, te peridizaciju treninga za pojedine sportove kao što su atletika, košarka, nogomet, plivanje, gimnastika, odbojka, tenis, hokej itd. Djetinjstvo predstavlja tjelesno najburniju etapu ljudskog razvoja. Djeca vole igre i sudjeluju u tjelesnim aktivnostima i sportovima, a naročito se vole natjecati. Da bi utjecali na povećanje dječjeg sportskog potencijala, roditelji, treneri i rukovodeće osoblje tragaju za najboljim programima treninga. Treneri često postaju uzori i djeca sanjaju o tome da dosegnu uspjehe Michaela Jordana, Kurta Browninga, Joa Montane, Tare Lipinski, Carla Lewisa ili Nadie Comaneci. Međutim, velika je pogreška podvrgnuti djecu programima treninga namijenjenim odraslim osobama. Napokon, djeca nisu samo “mali odrasli ljudi”. Djeca su jedinstvena na svakom stupnju svog razvoja, s različitim tjelesnim sposobnostima na svakom stupnju odrastanja. Tjelesne i psihološke promjene koje se događaju na svakom stupnju razvoja povezane su s važnim promjenama u ponašanju. Vrlo je važno da su osobe koje rade s djecom dobro upućene u sve tjelesne, emocionalne i kognitivne promjene kroz koje djeca prolaze tijekom razvoja, te na osnovu toga osmišljavaju trening koji će najbolje odgovarati svakoj njegovoj fazi.

Dodatne informacije

Izdavač Gopal
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter