Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Čitač

Čitač

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Trejsi Či


ISBN:

9788660354633

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0136

Broj strana:

348

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šesnaestogodišnja Sefija razume borbu za opstanak. Kada su joj oca brutalno ubili, ona beži u divljinu sa tetkom Nin, jedinom osobom kojoj veruje. Zajedno preživljavaju u prašumi raskošne lepote dok je tetka uči da lovi, prati tragove i krade. Ali kada Nin otmu, Sefija iznenada ostaje potpuno sama. Ne postoji način da sazna ko je odveo Nin ni da li je uopšte živa. Njen jedini trag je neobični pravougaoni predmet koji je nekada pripadao njenom ocu - nešto za šta kasnije shvata da je knjiga.

Iako se za čitanje u Sefijinom svetu, ostrvskom kraljevstvu Kelani, nije čulo, ona polako uči i otkriva dobro čuvane tajne knjige, koje bi mogle biti ključ Nininog nestanka i rasvetliti misteriju ubistva njenog oca. Ne gubeći vreme, uz pomoć žestokih pirata i tajanstvenog stranca - Sefija, uz knjigu kao vodič, kreće na opasno putovanje da spase tetku i kazni odgovorne. Na kraju, otkriva ono što je knjiga sve vreme pokušavala da joj kaže: ništa nije onako kao što izgleda, a kraj priče je novi početak.

  • Prevodilac: Ana Grbić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šesnaestogodišnja Sefija razume borbu za opstanak. Kada su joj oca brutalno ubili, ona beži u divljinu sa tetkom Nin, jedinom osobom kojoj veruje. Zajedno preživljavaju u prašumi raskošne lepote dok je tetka uči da lovi, prati tragove i krade. Ali kada Nin otmu, Sefija iznenada ostaje potpuno sama. Ne postoji način da sazna ko je odveo Nin ni da li je uopšte živa. Njen jedini trag je neobični pravougaoni predmet koji je nekada pripadao njenom ocu - nešto za šta kasnije shvata da je knjiga. Iako se za čitanje u Sefijinom svetu, ostrvskom kraljevstvu Kelani, nije čulo, ona polako uči i otkriva dobro čuvane tajne knjige, koje bi mogle biti ključ Nininog nestanka i rasvetliti misteriju ubistva njenog oca. Ne gubeći vreme, uz pomoć žestokih pirata i tajanstvenog stranca - Sefija, uz knjigu kao vodič, kreće na opasno putovanje da spase tetku i kazni odgovorne. Na kraju, otkriva ono što je knjiga sve vreme pokušavala da joj kaže: ništa nije onako kao što izgleda, a kraj priče je novi početak.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter