Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Četverosatni radni tjedan

Četverosatni radni tjedan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-303-092-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8594

Broj strana:

392

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Izbjegni radno vrijeme od 9 do 17, živi gdje želiš i postani bogat!

U digitalnom svijetu moguće je ostvariti luksuzan stil života ne čekajući mirovinu. Knjiga Timothyja Ferrisa koja je osvojila vrhove ljestvica New York Timesa, Wall Street Yournala i Business Weeka manifest je mobilnog životnog stila, a njezin je autor najbolji ambasador načina života koji zagovara njegova knjiga. Četverosatni radni tjedan novi je način rješavanja jednog vrlo starog problema: kako možemo raditi da bismo živjeli a da pritom čitav naš život ne bude podređen isključivo radu. Brojni odgovori na to pitanje čekaju one koji se poduhvate čitanja ove knjige koja će ih nesumnjivo nadahnuti da svoj život promijene nabolje.

Ako želite svoje snove živjeti danas a ne za 20 ili 30 godina, pročitajte ovu knjigu. Ona će vam u tome svakako pomoći. Knjiga Tima Ferrisa govori o stjecanju hrabrosti za korjenito mijenjanje životnog stila. Ona čitatelja potiče da ozbiljno razmotri bitno pitanje koje se najče šće izbjegava: Što zaista želim od svog života?

  • Originalni naziv: The 4-Hour Work Week
  • Prevodilac: Dario Borković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Izbjegni radno vrijeme od 9 do 17, živi gdje želiš i postani bogat! U digitalnom svijetu moguće je ostvariti luksuzan stil života ne čekajući mirovinu. Knjiga Timothyja Ferrisa koja je osvojila vrhove ljestvica New York Timesa, Wall Street Yournala i Business Weeka manifest je mobilnog životnog stila, a njezin je autor najbolji ambasador načina života koji zagovara njegova knjiga. Četverosatni radni tjedan novi je način rješavanja jednog vrlo starog problema: kako možemo raditi da bismo živjeli a da pritom čitav naš život ne bude podređen isključivo radu. Brojni odgovori na to pitanje čekaju one koji se poduhvate čitanja ove knjige koja će ih nesumnjivo nadahnuti da svoj život promijene nabolje. Ako želite svoje snove živjeti danas a ne za 20 ili 30 godina, pročitajte ovu knjigu. Ona će vam u tome svakako pomoći. Knjiga Tima Ferrisa govori o stjecanju hrabrosti za korjenito mijenjanje životnog stila. Ona čitatelja potiče da ozbiljno razmotri bitno pitanje koje se najče šće izbjegava: Što zaista želim od svog života?

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter