Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Wendell Odom


ISBN:

9788673105703

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8633

Broj strana:

624

Težina:

1283 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

57,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Karakteristike

- Revidirano izdanje najprodavanijeg vodiča za samostalno učenje za CCNA sertifikat

- Sadržaj knjige je potpuno ažuriran i prilagodjen novim ciljevima ispita CCNA 200-301

- Knjige i materijal sa interneta prepuni su funkcija koje pomažu kandidatima da savladaju teške metode testiranja na ispitima

- Praktični testovi sadrže pitanja zasnovana na scenariju koji blisko oponaša teškoće samog ispita

- Detaljna stručna objašnjenja svih protokola, komandi i tehnologija na CCNA ispitu

- Onlajn pomoćni materijali, kao što su slajdovi sa predavanja, beleške instruktora i banke testova, podržavaju koncepte o kojima se govori u ovom tekstu

Oslonite se na najprodavaniju Official Cert Guide seriju Cisco Press-a koja će vam pomoći da učite, pripremite se i vežbate za uspeh na ispitu. Serija je izgrađena sa ciljem da predstavi procenu, pregled i praksu koja će vam osigurati da se u potpunosti pripremite za ispit za sertifikat. U kombinaciji sa knjigom CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1, ova knjiga obuhvata teme CCNA 200-301 ispita.

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2 predstavlja vam organizovanu rutinu pripreme za test korišćenjem dokazanih serija elemenata i tehnika. Da li ovo već znam? kviz otvara svako poglavlje i omogućava vam da odlučite koliko vremena da posvetite datom odeljku. Lista tema ispita olakšava referenciranje. Zadaci pripreme za ispit na kraju poglavlja pomažu vam da istražite ključne koncepte koje morate detaljno da poznajete.

- Savladajte teme ispita Cisco CCNA 200-301

- Procenite znanje pomoću kviza na početku svakog poglavlja

- Pregledajte ključne koncepte korišćenjem zadataka za pripremu ispita

- Vežbajte pomoću realističkih ispitnih pitanja u softveru praktičnog testa

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2 iz Cisco Pressa vam omogućava da iz prvog puta uspešno uradite ispit i jedini je resurs za samostalno učenje koji je Cisco odobrio. Najprodavaniji autor i stručni instruktor Wendell Odom deli savete za pripremu i savete za testiranje, pomažući vam da identifikujete oblasti koje su vam nejasne i poboljšate konceptualno znanje i veštine.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Karakteristike - Revidirano izdanje najprodavanijeg vodiča za samostalno učenje za CCNA sertifikat - Sadržaj knjige je potpuno ažuriran i prilagodjen novim ciljevima ispita CCNA 200-301 - Knjige i materijal sa interneta prepuni su funkcija koje pomažu kandidatima da savladaju teške metode testiranja na ispitima - Praktični testovi sadrže pitanja zasnovana na scenariju koji blisko oponaša teškoće samog ispita - Detaljna stručna objašnjenja svih protokola, komandi i tehnologija na CCNA ispitu - Onlajn pomoćni materijali, kao što su slajdovi sa predavanja, beleške instruktora i banke testova, podržavaju koncepte o kojima se govori u ovom tekstu Oslonite se na najprodavaniju Official Cert Guide seriju Cisco Press-a koja će vam pomoći da učite, pripremite se i vežbate za uspeh na ispitu. Serija je izgrađena sa ciljem da predstavi procenu, pregled i praksu koja će vam osigurati da se u potpunosti pripremite za ispit za sertifikat. U kombinaciji sa knjigom CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1, ova knjiga obuhvata teme CCNA 200-301 ispita. CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2 predstavlja vam organizovanu rutinu pripreme za test korišćenjem dokazanih serija elemenata i tehnika. Da li ovo već znam? kviz otvara svako poglavlje i omogućava vam da odlučite koliko vremena da posvetite datom odeljku. Lista tema ispita olakšava referenciranje. Zadaci pripreme za ispit na kraju poglavlja pomažu vam da istražite ključne koncepte koje morate detaljno da poznajete. - Savladajte teme ispita Cisco CCNA 200-301 - Procenite znanje pomoću kviza na početku svakog poglavlja - Pregledajte ključne koncepte korišćenjem zadataka za pripremu ispita - Vežbajte pomoću realističkih ispitnih pitanja u softveru praktičnog testa CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2 iz Cisco Pressa vam omogućava da iz prvog puta uspešno uradite ispit i jedini je resurs za samostalno učenje koji je Cisco odobrio. Najprodavaniji autor i stručni instruktor Wendell Odom deli savete za pripremu i savete za testiranje, pomažući vam da identifikujete oblasti koje su vam nejasne i poboljšate konceptualno znanje i veštine.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter