Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Čaša puna zdravlja - sokovi, smoothieji i supersmoothieji

Čaša puna zdravlja - sokovi, smoothieji i supersmoothieji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-141-500-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9560

Broj strana:

176

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro došli u svijet koji će vam omogućiti da se osjećate bolje, imate više energije, izgledate vitkije i osjećate se zdravije!

Cijeđenje sokova i miksanje smoothieja jedan je od najlakših načina da znatno poboljšate svoj život. Obogaćeni sokovi prepuni su blagotvornih hranjivih tvari koje čekaju da ih vaše tijelo apsorbira istog trena. Vaš je sok star samo nekoliko sekunda pa nije izgubio nimalo vrijednih hranjivih tvari presudnih za vaše zdravlje i zadovoljstvo.

Povrh svega, ne sadrže zaslađivače, aditive ili konzervanse koji bi narušili njihovu čistoću. Posrijedi je čista, prirodna dragocjenost koja vam daje kondiciju, energiju ili jednostavno opće dobro zdravlje.

Ova knjiga obuhvaća sve osnovne informacije kojima biste trebali raspolagati u pogledu te sjajne, životvorne hrane u čaši: od potpunih informacija o tome koliko je dobra do samih iznimno djelotvornih recepata.

Stoga, što prije počnete piti sokove, to ćete se prije osjećati sjajno!

  • Originalni naziv: Crush! Jucies, Smoothies,...
  • Prevodilac: Aleksandra Barlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro došli u svijet koji će vam omogućiti da se osjećate bolje, imate više energije, izgledate vitkije i osjećate se zdravije! Cijeđenje sokova i miksanje smoothieja jedan je od najlakših načina da znatno poboljšate svoj život. Obogaćeni sokovi prepuni su blagotvornih hranjivih tvari koje čekaju da ih vaše tijelo apsorbira istog trena. Vaš je sok star samo nekoliko sekunda pa nije izgubio nimalo vrijednih hranjivih tvari presudnih za vaše zdravlje i zadovoljstvo. Povrh svega, ne sadrže zaslađivače, aditive ili konzervanse koji bi narušili njihovu čistoću. Posrijedi je čista, prirodna dragocjenost koja vam daje kondiciju, energiju ili jednostavno opće dobro zdravlje. Ova knjiga obuhvaća sve osnovne informacije kojima biste trebali raspolagati u pogledu te sjajne, životvorne hrane u čaši: od potpunih informacija o tome koliko je dobra do samih iznimno djelotvornih recepata. Stoga, što prije počnete piti sokove, to ćete se prije osjećati sjajno!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter