Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Čarls Dikens - Izabrana dela

Čarls Dikens - Izabrana dela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Čarls Diken


ISBN:

978-86-10-02234-

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1356

Broj strana:

738

Težina:

1200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedinstveno jednotomno izdanje izabranih dela Čarlsa Dikensa predstavlja pun pogodak za sve ljubitelje klasika, koji će uživati u tri priče: Oliver Tvist, Priča o dva grada i Velika očekivanja. Dok slikovito opisuje društvene okolnosti i varljivost našeg ponašanja, Dikens daje nadu da uvek postoji dobro i da nas ono uvek negde čeka.

Velika očekivanja - Svet Pipove dileme u kome se javlja večno pitanje da li se odreći novca u ime principa ili principa u ime novca, bezosećajnost Estelinog srca koje je nemilosrdno spremno da uništi tuđe.

Oliver Tvist - Realnost i surovost života na koji je osuđen, tema je koja nas uvek iznova razoružava - da li je borba za jednakost uzaludna i koliko smo zaista jednaki?

Priča o dva grada je roman koji nas uči važnoj lekciji o izdržljivosti, porodici i ljubavi. Kako je nastupila Vladavina terora, postavlja se pitanje da li sloboda, jednakost i bratstvo ili smrt išta znače.

  • Prevodilac: Božidar Marković, Aleksandar Vidaković, Živojin V. Simić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedinstveno jednotomno izdanje izabranih dela Čarlsa Dikensa predstavlja pun pogodak za sve ljubitelje klasika, koji će uživati u tri priče: Oliver Tvist, Priča o dva grada i Velika očekivanja. Dok slikovito opisuje društvene okolnosti i varljivost našeg ponašanja, Dikens daje nadu da uvek postoji dobro i da nas ono uvek negde čeka. Velika očekivanja - Svet Pipove dileme u kome se javlja večno pitanje da li se odreći novca u ime principa ili principa u ime novca, bezosećajnost Estelinog srca koje je nemilosrdno spremno da uništi tuđe. Oliver Tvist - Realnost i surovost života na koji je osuđen, tema je koja nas uvek iznova razoružava - da li je borba za jednakost uzaludna i koliko smo zaista jednaki? Priča o dva grada je roman koji nas uči važnoj lekciji o izdržljivosti, porodici i ljubavi. Kako je nastupila Vladavina terora, postavlja se pitanje da li sloboda, jednakost i bratstvo ili smrt išta znače.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter