Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Car Nikolaj i Aleksandra Romanov - Najveće ljubavi

Car Nikolaj i Aleksandra Romanov - Najveće ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2532-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5758

Broj strana:

187

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Voleti uzvišeno do poslednjeg daha.

Njihova uzbudljiva i potresna životna priča bila je satkana od strasne i ogromne ljubavi koju su osećali jedno prema drugom i tragedije koja ih je zadesila u vreme revolucije. Voleli su se od prvog pogleda do poslednjeg daha.

Ona je odbacila ugovoreni brak jer se kao mlada devojka zaljubila u Nikolaja, naslednika ruskog prestola. Opčinjen lepom princezom, budući car je ubedio svog bolesnog oca da pristane na savez s njenom porodicom, pa se tako par ubrzo i venčao.

Iako se tragično završio, njihov brak je bio srećan i skladan. Imali su četiri ćerke i jednog sina. Raskošna i neskrivena ljubav između krhke Nemice i cara Nikolaja II, za tadašnje prilike i aristokratske krugove neobična i jedinstvena, nikada nije prestala da zadivljuje svet svojom snagom, čak ni kada je ruka zločinca okončala njeno postojanje.

  • Prevodilac: Aleksandra Kovačević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Voleti uzvišeno do poslednjeg daha. Njihova uzbudljiva i potresna životna priča bila je satkana od strasne i ogromne ljubavi koju su osećali jedno prema drugom i tragedije koja ih je zadesila u vreme revolucije. Voleli su se od prvog pogleda do poslednjeg daha. Ona je odbacila ugovoreni brak jer se kao mlada devojka zaljubila u Nikolaja, naslednika ruskog prestola. Opčinjen lepom princezom, budući car je ubedio svog bolesnog oca da pristane na savez s njenom porodicom, pa se tako par ubrzo i venčao. Iako se tragično završio, njihov brak je bio srećan i skladan. Imali su četiri ćerke i jednog sina. Raskošna i neskrivena ljubav između krhke Nemice i cara Nikolaja II, za tadašnje prilike i aristokratske krugove neobična i jedinstvena, nikada nije prestala da zadivljuje svet svojom snagom, čak ni kada je ruka zločinca okončala njeno postojanje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter