Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Burni život i ludi genij Mika Džegera

Burni život i ludi genij Mika Džegera

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1391-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5315

Broj strana:

387

Težina:

496 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Skandali, novac, neizvjesnost, muzika, slava, droge, genijalni potezi i seks.

Očigledno, ja nisam primjer vrline. Mik Džeger

Ulični borac? Ponoćna lutalica? Čovjek od bogatstva i ukusa? Sve navedeno, a ispostavilo se, i još mnogo, mnogo toga. Po svemu, Mik Džeger je posebna pojava, jedna od najvažnijih figura savremene kulture. Šepureći se i trseći se, ponekad zlokobno, ali uvijek opčinjujuće, on nas je kolektivno ščepao za vrat prije pola vijeka i, za razliku od mnogih talentovanih savremenika, nikada nas nije pustio.

Decenijama, Mik je vješto skrivao mnoge zapanjujuće tajne - do sada. Nijedna rok grupa nije oličavala suštinu seksa, droge i rokenrola psihodelične ere više od Stounsa. Kada su ovoj smješi dodata i okultna vjerovanja, Mik se nije ogrnuo odorom nekakvog mistika već Luciferovim grimiznim plaštom.

Kristofer Andersen demistifikuje najsloženiju i najzagonetniju ikonu rokenrola u ovoj detaljnoj i fascinantnoj biografiji koja će vam prikovati pažnju jednako koliko i sam Džeger.

  • Originalni naziv: The Wild Life and Mad...
  • Prevodilac: Dejan Cukić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Skandali, novac, neizvjesnost, muzika, slava, droge, genijalni potezi i seks. Očigledno, ja nisam primjer vrline. Mik Džeger Ulični borac? Ponoćna lutalica? Čovjek od bogatstva i ukusa? Sve navedeno, a ispostavilo se, i još mnogo, mnogo toga. Po svemu, Mik Džeger je posebna pojava, jedna od najvažnijih figura savremene kulture. Šepureći se i trseći se, ponekad zlokobno, ali uvijek opčinjujuće, on nas je kolektivno ščepao za vrat prije pola vijeka i, za razliku od mnogih talentovanih savremenika, nikada nas nije pustio. Decenijama, Mik je vješto skrivao mnoge zapanjujuće tajne - do sada. Nijedna rok grupa nije oličavala suštinu seksa, droge i rokenrola psihodelične ere više od Stounsa. Kada su ovoj smješi dodata i okultna vjerovanja, Mik se nije ogrnuo odorom nekakvog mistika već Luciferovim grimiznim plaštom. Kristofer Andersen demistifikuje najsloženiju i najzagonetniju ikonu rokenrola u ovoj detaljnoj i fascinantnoj biografiji koja će vam prikovati pažnju jednako koliko i sam Džeger.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter