Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Budžetiranje za menadžere

Budžetiranje za menadžere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789532463705

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7897

Broj strana:

201

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća!

Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet vašeg odjela, osiguravate financije i resurse koji su vašem timu potrebni da bi bio uspješan. Upravljate li novcem te dozvolite li ostalim članovima svojeg tima da sudjeluju u donošenju odluka o potrošnji, svoj tim potičete na dobro planiranje, suradnju i rezultate. Ako je vaš tim uspješan, to je uspjeh za vas, ali i vaše poduzeće.

„Ovaj priručnik napisan je za neiskusnog menadžera poput mene tada, tek nekoliko godina od završetka fakulteta i s diplomom iz humanističkih znanosti. Volio bih da sam tih dana u rukama imao ovaj priručnik.

Isto tako, ako se trudite napredovati od voditeljske do menadžerske pozicije ili danonoćno radite za uspjeh vlastitog malog poduzeća ili pak ustrojavate novi odjel – ovo je priručnik za vas. Pomoći će vam bilo da vaše poslovanje raste ili se smanjuje, bilo da započinjete novi pothvat. Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća! Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet vašeg odjela, osiguravate financije i resurse koji su vašem timu potrebni da bi bio uspješan. Upravljate li novcem te dozvolite li ostalim članovima svojeg tima da sudjeluju u donošenju odluka o potrošnji, svoj tim potičete na dobro planiranje, suradnju i rezultate. Ako je vaš tim uspješan, to je uspjeh za vas, ali i vaše poduzeće. „Ovaj priručnik napisan je za neiskusnog menadžera poput mene tada, tek nekoliko godina od završetka fakulteta i s diplomom iz humanističkih znanosti. Volio bih da sam tih dana u rukama imao ovaj priručnik. Isto tako, ako se trudite napredovati od voditeljske do menadžerske pozicije ili danonoćno radite za uspjeh vlastitog malog poduzeća ili pak ustrojavate novi odjel – ovo je priručnik za vas. Pomoći će vam bilo da vaše poslovanje raste ili se smanjuje, bilo da započinjete novi pothvat. Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter