Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Budi takva kakva jesi

Budi takva kakva jesi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emili Nagoski


ISBN:

978-86-521-3407-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4046

Broj strana:

432

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Temeljan prikaz prirode ženske seksualnosti i načina na koji ona funkcioniše, koji će vas naučiti kako da seksu pristupate samouvereno i s radošću - zasnovan na revolucionarnim istraživanjima i neuronauci.

Naučnici već desetak godina pokušavaju da naprave ružičastu pilulu za žene koja bi na njih delovala isto kao vijagra na muškarce. I, gde je ta pilula? Iz razloga koje Budi takva kakva jesi savršeno pojašnjava, ta pilula nikad neće biti pravo rešenje - međutim, zahvaljujući istraživanjima sprovedenim radi njenog pronalaska, naučnici su došli do senzacionalnih saznanja o tome šta zaista deluje na seksualno blaženstvo žena.

Stres, raspoloženje, poverenje u partnera i predstava o sopstvenom fizičkom izgledu nemaju sporednu, već glavnu ulogu u seksualnom blaženstvu žene. Kada shvatite navedene faktore i naučite da utičete na njih, poboljšaćete svoj seksualni život, što će vam pružiti užitak o kojem ste samo sanjali.

  • Originalni naziv: Come As You Are
  • Prevodilac: Stela Spasić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Temeljan prikaz prirode ženske seksualnosti i načina na koji ona funkcioniše, koji će vas naučiti kako da seksu pristupate samouvereno i s radošću - zasnovan na revolucionarnim istraživanjima i neuronauci. Naučnici već desetak godina pokušavaju da naprave ružičastu pilulu za žene koja bi na njih delovala isto kao vijagra na muškarce. I, gde je ta pilula? Iz razloga koje Budi takva kakva jesi savršeno pojašnjava, ta pilula nikad neće biti pravo rešenje - međutim, zahvaljujući istraživanjima sprovedenim radi njenog pronalaska, naučnici su došli do senzacionalnih saznanja o tome šta zaista deluje na seksualno blaženstvo žena. Stres, raspoloženje, poverenje u partnera i predstava o sopstvenom fizičkom izgledu nemaju sporednu, već glavnu ulogu u seksualnom blaženstvu žene. Kada shvatite navedene faktore i naučite da utičete na njih, poboljšaćete svoj seksualni život, što će vam pružiti užitak o kojem ste samo sanjali.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter