Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Budi sam svoj mentor - Otkrijte i razvijte svoje osobne snage!

Budi sam svoj mentor - Otkrijte i razvijte svoje osobne snage!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Anne Bruce


ISBN:

9789532463729

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7901

Broj strana:

185

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkrijte i razvijte svoje osobne snage!

Neovisno o tome jeste li menadžer, nadzornik, poduzetnik, budući poduzetnik, student ili djelatnik zaposlen na pola radnog vremena, umirovljenik ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi vjerojatno niste spremni provoditi veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete.

Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i cijelog čovjeka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čovjeka utječu i sve druge.

Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir cijelu osobu biti uzbudljiv! Ova knjiga pružit će vam posebno povećalo i životne kompase potrebne da pomognu svim tim ponašanjima i talentima da izađu na vidjelo, budu oštri i posebni, usmjereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentoriranju koji uzima u obzir cijelu osobu.
Knjiga također govori o odgovornosti, a ne samo o samomentoriranju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentoriranja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac „ i „bodritelj”.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkrijte i razvijte svoje osobne snage! Neovisno o tome jeste li menadžer, nadzornik, poduzetnik, budući poduzetnik, student ili djelatnik zaposlen na pola radnog vremena, umirovljenik ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi vjerojatno niste spremni provoditi veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete. Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i cijelog čovjeka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čovjeka utječu i sve druge. Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir cijelu osobu biti uzbudljiv! Ova knjiga pružit će vam posebno povećalo i životne kompase potrebne da pomognu svim tim ponašanjima i talentima da izađu na vidjelo, budu oštri i posebni, usmjereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentoriranju koji uzima u obzir cijelu osobu. Knjiga također govori o odgovornosti, a ne samo o samomentoriranju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentoriranja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac „ i „bodritelj”.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter