Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bridgerton 5 - Siru Phillipu, s ljubavlju

Bridgerton 5 - Siru Phillipu, s ljubavlju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julia Quinn


ISBN:

9789531429443

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8200

Broj strana:

344

Težina:

456 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Siru Phillipu s ljubavlju peti je roman iz serije o obitelji Bridgerton.

Iz dopisivanja s Eloise Bridgerton, dalekom rođakinjom svoje pokojne supruge, sir Phillip saznaje da je gospođica Bridgerton usidjelica. Zaprosio ju je, zaključivši da je vjerojatno neugledna i skromna pa se već prilično očajnički želi udati.

Ali… nije bilo tako. Prekrasna žena na njegovim kućnim vratima sve je samo ne tiha, a kad uspije prestati pričati dovoljno dugo da zatvori usta, sve što on želi jest poljubiti je…

Eloise Bridgerton ne može se udati za čovjeka kojeg nikada nije upoznala! Ali ipak počne o tome razmišljati i propitivati se…

Nije se ni snašla, a već je usred noći unajmila kočiju i krenula upoznati muškarca za kojeg se nada da bi joj mogao savršeno odgovarati.

Ali… nije bilo tako. Njezin savršeni suprug ne bi smio biti tako ćudljiv i nepristojan. A i zasigurno bi barem jednom spomenuo da ima dvoje vrlo male i prilično neotesane djece, kojima silno treba majka kao što i Phillipu treba žena.

  • Originalni naziv: To Sir Phillip, with...
  • Prevodilac: Zrink Budak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Siru Phillipu s ljubavlju peti je roman iz serije o obitelji Bridgerton. Iz dopisivanja s Eloise Bridgerton, dalekom rođakinjom svoje pokojne supruge, sir Phillip saznaje da je gospođica Bridgerton usidjelica. Zaprosio ju je, zaključivši da je vjerojatno neugledna i skromna pa se već prilično očajnički želi udati. Ali… nije bilo tako. Prekrasna žena na njegovim kućnim vratima sve je samo ne tiha, a kad uspije prestati pričati dovoljno dugo da zatvori usta, sve što on želi jest poljubiti je… Eloise Bridgerton ne može se udati za čovjeka kojeg nikada nije upoznala! Ali ipak počne o tome razmišljati i propitivati se… Nije se ni snašla, a već je usred noći unajmila kočiju i krenula upoznati muškarca za kojeg se nada da bi joj mogao savršeno odgovarati. Ali… nije bilo tako. Njezin savršeni suprug ne bi smio biti tako ćudljiv i nepristojan. A i zasigurno bi barem jednom spomenuo da ima dvoje vrlo male i prilično neotesane djece, kojima silno treba majka kao što i Phillipu treba žena.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter