Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Brbljivica

Brbljivica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Meg Cabot


ISBN:

978-86-7710-386-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1112

Broj strana:

283

Težina:

396 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Lizi Nikols ima problem. Veliki problem. Jednostavno ne zna da ćuti. Njen problem nije samo to što ne može da sačuva tajnu; ona ne umije da sačuva ništa za sebe - pa čak ni gnjev kada posumnja u nevjerstvo svog dečka, Endija, ili u to da mu namjere nisu nimalo časne. Ali kada ovoga puta razveže svoj jezik, obrešće se usred Londona, bez Endija, bez novca i smještaja, sa povratnom avionskom kartom za Njujork koja važi tek za mjesec dana.

Srećom, njena najbolja drugarica Šari svoj odmor provodi u Francuskoj gdje u zamku Mirak pomaže oko organizovanja svadbenog veselja. Romantičnom zamku iz šesnaestog vijeka potreban je barmen, a Lizi očajnički traga za poslom. Pa šta ako nikada pre nije mućkala pića? Ili što ne zna ni riječ francuskog. Naučiće, zar ne? Uostalom, tu će biti Žan-Luk, neodoljivo zgodan sin vlasnika zamka Mirak. Ali dok je većina barmena diskretna, Lizi je izuzetak. I prije nego što veselje otpočne, nevjesta je van sebe, mladoženja je neuračunljiv, a zamak Mirak u velikoj nevolji. I kada se sve nekako vrati na svoje mjesto, niotkuda se pojavljuje njen bivši dečko Endi, prijeteći da uništi sve, naročito Lizinu priliku da konačno pronađe pravu ljubav...

... Osim ako ona ne otkrije način da mudro iskoristi svoja brbljiva usta i tako čitavu stvar sačuva od sigurne propasti!

  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 105x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Lizi Nikols ima problem. Veliki problem. Jednostavno ne zna da ćuti. Njen problem nije samo to što ne može da sačuva tajnu; ona ne umije da sačuva ništa za sebe - pa čak ni gnjev kada posumnja u nevjerstvo svog dečka, Endija, ili u to da mu namjere nisu nimalo časne. Ali kada ovoga puta razveže svoj jezik, obrešće se usred Londona, bez Endija, bez novca i smještaja, sa povratnom avionskom kartom za Njujork koja važi tek za mjesec dana. Srećom, njena najbolja drugarica Šari svoj odmor provodi u Francuskoj gdje u zamku Mirak pomaže oko organizovanja svadbenog veselja. Romantičnom zamku iz šesnaestog vijeka potreban je barmen, a Lizi očajnički traga za poslom. Pa šta ako nikada pre nije mućkala pića? Ili što ne zna ni riječ francuskog. Naučiće, zar ne? Uostalom, tu će biti Žan-Luk, neodoljivo zgodan sin vlasnika zamka Mirak. Ali dok je većina barmena diskretna, Lizi je izuzetak. I prije nego što veselje otpočne, nevjesta je van sebe, mladoženja je neuračunljiv, a zamak Mirak u velikoj nevolji. I kada se sve nekako vrati na svoje mjesto, niotkuda se pojavljuje njen bivši dečko Endi, prijeteći da uništi sve, naročito Lizinu priliku da konačno pronađe pravu ljubav... ... Osim ako ona ne otkrije način da mudro iskoristi svoja brbljiva usta i tako čitavu stvar sačuva od sigurne propasti!

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter