Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Brat i sestra

Brat i sestra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-623-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K2391

Broj strana:

316

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svima nam je potrebno da znamo odakle potičemo, gdje pripadamo. Za Natali i Dejvida ova potreba je nužnija nego za većinu ljudi, zato što su njih dvoje usvojeni. Odgajili su ih isti roditelji, ali rodile različite majke. Odrasli su silovito vezani jedno za drugo, kao brat i sestra.

Njihova odluka da se, u kasnim tridesetim, upuste u potragu za pravim majkama mučna je i složena. Ona silno i na trenutke bolno utiče na njihove životne partnere i ljude s kojima rade, a ponajviše na dvije žene koje su ih prije monogo godina dale na usvajanje, i koje su odonda stvorile nove živote, čak rodile i drugu djecu.


Suosjećajno i dovitljivo istražujući glavnu temu usvajanja, Džoana Trolop nam dokazuje da je čarobnica. Svojim raskošnim pripovedanjem, istovremeno i nemilosrdnim i dražesnim, spisateljica nam otkriva nevjerovatne izazove koji leže u samom srcu naših običnih života.


„Očaravajuća knjiga – pronicljivo proučavanje psiholoških i porodičnih pojedinosti.”

  • Originalni naziv: Brother&Sister
  • Prevodilac: Bojana Gajski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svima nam je potrebno da znamo odakle potičemo, gdje pripadamo. Za Natali i Dejvida ova potreba je nužnija nego za većinu ljudi, zato što su njih dvoje usvojeni. Odgajili su ih isti roditelji, ali rodile različite majke. Odrasli su silovito vezani jedno za drugo, kao brat i sestra. Njihova odluka da se, u kasnim tridesetim, upuste u potragu za pravim majkama mučna je i složena. Ona silno i na trenutke bolno utiče na njihove životne partnere i ljude s kojima rade, a ponajviše na dvije žene koje su ih prije monogo godina dale na usvajanje, i koje su odonda stvorile nove živote, čak rodile i drugu djecu. Suosjećajno i dovitljivo istražujući glavnu temu usvajanja, Džoana Trolop nam dokazuje da je čarobnica. Svojim raskošnim pripovedanjem, istovremeno i nemilosrdnim i dražesnim, spisateljica nam otkriva nevjerovatne izazove koji leže u samom srcu naših običnih života. „Očaravajuća knjiga – pronicljivo proučavanje psiholoških i porodičnih pojedinosti.”

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter