Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Brak bez vikanja

Brak bez vikanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-325-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7320

Broj strana:

222

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U Braku bez vikanja renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom.

Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza. Ovo nije knjiga o poštenoj borbi, udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju. Naprotiv, ovo je knjiga koja će svakom zainteresiranom čitatelju pomoći da se sam razvije kao osoba kako bi poboljšao svoj brak…

Brak bez vikanja nedvojbeno je prva knjiga o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera… za dobrobit oboje. Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak.

Brak bez vikanja druga je knjiga mr. Sc. Hala Edwarda Runkela, jednog od najcjenjenijih svjetskih bračnih i obiteljskih terapeuta, koju je napisao u suradnji sa svojom suprugom Jenny. Našim je čitateljima Runkel već dobro poznat po svome bestseleru Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.).

O autorima
Hal Edward Runkel više od petnaest godina radi na pozitivnim, trajnim promjenama u obiteljima i organizacijama. Bračni je i obiteljski terapeut, koji se bavi pitanjima odnosa. Predavač je svjetskoga glasa i poslovni savjetnik. Autor je bestselera Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.). Osnivač je i predsjednik Instituta ScreamFree koji pomaže obiteljima širom svijeta da ostanu smirene i povezane.

Jenny Runkel piše i uređuje knjige i časopise već više od petnaest godina, a posljednjih deset radi kao kreativna direktorica u Institutu ScreamFree. Usto je profesorica književnosti u srednjoj školi. U raznim časopisima redovito objavljuje vrlo čitane tekstove o ženskim problemima u vezama.

  • Originalni naziv: Scream Free Marriage
  • Prevodilac: Aleksandra Barlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U Braku bez vikanja renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom. Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza. Ovo nije knjiga o poštenoj borbi, udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju. Naprotiv, ovo je knjiga koja će svakom zainteresiranom čitatelju pomoći da se sam razvije kao osoba kako bi poboljšao svoj brak… Brak bez vikanja nedvojbeno je prva knjiga o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera… za dobrobit oboje. Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak. Brak bez vikanja druga je knjiga mr. Sc. Hala Edwarda Runkela, jednog od najcjenjenijih svjetskih bračnih i obiteljskih terapeuta, koju je napisao u suradnji sa svojom suprugom Jenny. Našim je čitateljima Runkel već dobro poznat po svome bestseleru Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.). O autorima Hal Edward Runkel više od petnaest godina radi na pozitivnim, trajnim promjenama u obiteljima i organizacijama. Bračni je i obiteljski terapeut, koji se bavi pitanjima odnosa. Predavač je svjetskoga glasa i poslovni savjetnik. Autor je bestselera Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.). Osnivač je i predsjednik Instituta ScreamFree koji pomaže obiteljima širom svijeta da ostanu smirene i povezane. Jenny Runkel piše i uređuje knjige i časopise već više od petnaest godina, a posljednjih deset radi kao kreativna direktorica u Institutu ScreamFree. Usto je profesorica književnosti u srednjoj školi. U raznim časopisima redovito objavljuje vrlo čitane tekstove o ženskim problemima u vezama.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter