Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Božanski matriks - Most koji spaja vreme, čuda i verovanja

Božanski matriks - Most koji spaja vreme, čuda i verovanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gregg Braden


ISBN:

9788660356309

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5223

Broj strana:

243

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Božanski matriks je skladište u kojem se nalazi sve u univerzumu, most koji povezuje sve stvari i ogledalo koje nam pokazuje sve što smo stvorili.

Na stranicama koje slede opisuje se postojanje polja energije - Božanskog matriksa - koje predstavlja i skladište i most i ogledalo za sve što se događa između sveta u nama i sveta koji se nalazi izvan naših tela. Činjenica da to polje postoji u svemu, počev od najsitnijih čestica kvantnog sveta, pa sve do udaljenih galaksija čija svetlost tek sada dopire do naših očiju, a isto tako i u svemu između toga, menja naša uverenja o našoj ulozi u univerzumu.

U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam nudi nov pogled na svet i naše mesto u njemu, Greg Brejden nam, povezujući najnovija otkrića kvantne fizike i drevna mistična učenja, ukazuje na to kako možemo da postanemo kreatori sopstvene realnosti i pretvorimo svoje snove u stvarnost. Ako naučimo kako da koristimo jezik koji Božanski matriks razume, sve postaje moguće, počevši od isceljenja naših tela, pa do stvaranja mira u svetu.

Mi se Božanskom matriksu obraćamo jezikom svojih osećanja i uverenja, a on nam odgovara posredstvom onoga što doživljavamo u svom životu. U tom dijalogu, naša najdublja uverenja postaju osnovni nacrt za sve ono što doživljavamo kao svoja iskustva. Počevši od postojanja mira u svetu, pa do izlečenja našeg tela, pa preko svih naših odnosa s drugim ljudima i ljubavnih veza i karijera za kojima jurimo, naš dijalog sa svetom je stalan i nema mu kraja. Zbog toga što nikada ne prestaje, nemoguće nam je da ikada budemo pasivni posmatrači koji samo stoje sa strane, izvan života. Ako smo svesni - po definiciji - mi stvaramo.

  • Originalni naziv: The Divine Matrix
  • Prevodilac: Milica Rakić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Božanski matriks je skladište u kojem se nalazi sve u univerzumu, most koji povezuje sve stvari i ogledalo koje nam pokazuje sve što smo stvorili. Na stranicama koje slede opisuje se postojanje polja energije - Božanskog matriksa - koje predstavlja i skladište i most i ogledalo za sve što se događa između sveta u nama i sveta koji se nalazi izvan naših tela. Činjenica da to polje postoji u svemu, počev od najsitnijih čestica kvantnog sveta, pa sve do udaljenih galaksija čija svetlost tek sada dopire do naših očiju, a isto tako i u svemu između toga, menja naša uverenja o našoj ulozi u univerzumu. U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam nudi nov pogled na svet i naše mesto u njemu, Greg Brejden nam, povezujući najnovija otkrića kvantne fizike i drevna mistična učenja, ukazuje na to kako možemo da postanemo kreatori sopstvene realnosti i pretvorimo svoje snove u stvarnost. Ako naučimo kako da koristimo jezik koji Božanski matriks razume, sve postaje moguće, počevši od isceljenja naših tela, pa do stvaranja mira u svetu. Mi se Božanskom matriksu obraćamo jezikom svojih osećanja i uverenja, a on nam odgovara posredstvom onoga što doživljavamo u svom životu. U tom dijalogu, naša najdublja uverenja postaju osnovni nacrt za sve ono što doživljavamo kao svoja iskustva. Počevši od postojanja mira u svetu, pa do izlečenja našeg tela, pa preko svih naših odnosa s drugim ljudima i ljubavnih veza i karijera za kojima jurimo, naš dijalog sa svetom je stalan i nema mu kraja. Zbog toga što nikada ne prestaje, nemoguće nam je da ikada budemo pasivni posmatrači koji samo stoje sa strane, izvan života. Ako smo svesni - po definiciji - mi stvaramo.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter