Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Božanska matrica

Božanska matrica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Greg Braden


ISBN:

978-953-201-768-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6558

Broj strana:

203

Težina:

352 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Može li se reći da čuda što ih vidimo u kvantnome svijetu pokazuju naše mogućnosti, a ne naša znanstvena ograničenja? Je li moguće da su spontana izlječenja, povezanost sa svime i svakim, te putovanja kroz vrijeme naše istinsko nasljeđe?

Postoji mjesto u kojem se rađaju sve stvari, lokacija čiste energije koja jednostavno jest. U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Godine 1944. Max Planck, otac kvantne teorije, šokirao je svijet tvrdeći kako je ta matrica mjesto s kojega potječe rođenje zvijezda, DNK i sve ostalo. Nedavna otkrića pružaju dojmljive dokaze da je Planckova matrica - Božanska matrica - stvarna. Ona je karika koja nedostaje u našem razumijevanju, ona je spremnik čitavog svemira, most između mašte i stvarnosti i zrcalo kojim nam svijet pokazuje ono što stvaramo svojim uvjerenjima.

Kako bismo u svojim životima oslobodili moći te matrice, moramo razumjeti kako ona funkcionira i govoriti njoj razumljivim jezikom. U ovoj knjizi koja pomiče temelje znanstvene paradigme, Gregg Braden nam putem 20 ključeva svjesnoga stvaranja pokazuje kako čuda pretvoriti u životnu stvarnost. Objašnjavajući znanost popularnim jezikom i pričajući priče iz stvarnoga života, Gregg nam govori kako smo ograničeni samo svojim uvjerenjima, a naša će se uvjerenja - uskoro promijeniti!

  • Prevodilac: Andrea Marić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Može li se reći da čuda što ih vidimo u kvantnome svijetu pokazuju naše mogućnosti, a ne naša znanstvena ograničenja? Je li moguće da su spontana izlječenja, povezanost sa svime i svakim, te putovanja kroz vrijeme naše istinsko nasljeđe? Postoji mjesto u kojem se rađaju sve stvari, lokacija čiste energije koja jednostavno jest. U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Godine 1944. Max Planck, otac kvantne teorije, šokirao je svijet tvrdeći kako je ta matrica mjesto s kojega potječe rođenje zvijezda, DNK i sve ostalo. Nedavna otkrića pružaju dojmljive dokaze da je Planckova matrica - Božanska matrica - stvarna. Ona je karika koja nedostaje u našem razumijevanju, ona je spremnik čitavog svemira, most između mašte i stvarnosti i zrcalo kojim nam svijet pokazuje ono što stvaramo svojim uvjerenjima. Kako bismo u svojim životima oslobodili moći te matrice, moramo razumjeti kako ona funkcionira i govoriti njoj razumljivim jezikom. U ovoj knjizi koja pomiče temelje znanstvene paradigme, Gregg Braden nam putem 20 ključeva svjesnoga stvaranja pokazuje kako čuda pretvoriti u životnu stvarnost. Objašnjavajući znanost popularnim jezikom i pričajući priče iz stvarnoga života, Gregg nam govori kako smo ograničeni samo svojim uvjerenjima, a naša će se uvjerenja - uskoro promijeniti!

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter