Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Bosanski knjigometar 2

Bosanski knjigometar 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

M4922

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4922

Broj strana:

2000

Težina:

3964 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U kutiju dužine tačno 1 metar upakovano je 10 knjiga sa 15 naslova najboljih bosanskohercegovačkih pisaca za djecu; u kutiji su, osim knjiga, 52 kartice za društvenu igru i dopisnica za nagradnu igru.

U ovom, trećem kolu edicije, objavljeni su lektirski naslovi čiji su autori bosnanski pisci: Kemal Mahmutefendić, Šimo Ešić, Muhidin Šarić, Enisa Osmančević-Ćurić, Nenad Radanović, Ivo Andrić, Bisera Alikadić, Džemaludin Latić, Alija H. Dubočanin, Jagoda Iličić, Valerija Skrinjar-Tvrz i Ranko Pavlović.

Maštovit i originalan kulturni projekt. Riječ je o novoj ediciji KNJIGOMETAR, odnosno o trećem kolu te nove edicije BOSANSKI KNJIGOMETAR.

BOSANSKI KNJIGOMETAR je kutija puna iznenađenja. U osnovi je, zapravo, ideja da se neobičnim, začudnim pakovanjem knjiga iz obaveznog lektirskog programa, u kutiju dužine tačno 1 metar, skrene pažnja na neophodnost i važnost čitanja, da se učenici podstaknu na kupovinu i privole na čitanje dobrih i vrijednih literarnih ostvarenja. U kutiji je 10 knjiga sa 15 naslova (jer su neke lektirske knjige manjeg obima, pa smo zbog ujednačenosti debljine knjige, u svaki od tih pet knjiga dodali još po jedan naslov od istog pisca), koji su povezani sa društvenom igrom Čovječe, posloži se

  • Izdanje: 3
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U kutiju dužine tačno 1 metar upakovano je 10 knjiga sa 15 naslova najboljih bosanskohercegovačkih pisaca za djecu; u kutiji su, osim knjiga, 52 kartice za društvenu igru i dopisnica za nagradnu igru. U ovom, trećem kolu edicije, objavljeni su lektirski naslovi čiji su autori bosnanski pisci: Kemal Mahmutefendić, Šimo Ešić, Muhidin Šarić, Enisa Osmančević-Ćurić, Nenad Radanović, Ivo Andrić, Bisera Alikadić, Džemaludin Latić, Alija H. Dubočanin, Jagoda Iličić, Valerija Skrinjar-Tvrz i Ranko Pavlović. Maštovit i originalan kulturni projekt. Riječ je o novoj ediciji KNJIGOMETAR, odnosno o trećem kolu te nove edicije BOSANSKI KNJIGOMETAR. BOSANSKI KNJIGOMETAR je kutija puna iznenađenja. U osnovi je, zapravo, ideja da se neobičnim, začudnim pakovanjem knjiga iz obaveznog lektirskog programa, u kutiju dužine tačno 1 metar, skrene pažnja na neophodnost i važnost čitanja, da se učenici podstaknu na kupovinu i privole na čitanje dobrih i vrijednih literarnih ostvarenja. U kutiji je 10 knjiga sa 15 naslova (jer su neke lektirske knjige manjeg obima, pa smo zbog ujednačenosti debljine knjige, u svaki od tih pet knjiga dodali još po jedan naslov od istog pisca), koji su povezani sa društvenom igrom Čovječe, posloži se

Dodatne informacije

Izdavač Bosanska riječ Tuzla
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter