Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bornova izdaja

Bornova izdaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Ludlum


ISBN:

978-86-7710-245-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3486

Broj strana:

430

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Džejson Born je već izgubio sve kada saznaje da je njegov jedini prijatelj na svijetu, Martin Lindros - nestao. Lindros, zamjenik direktora za specijalne operacije Centralne obavještajne službe, nalazio se u Etiopiji i istraživao sumnjive isporuke uranijuma i oružja za masovno uništenje. Lindros je ostao posljednja veza sa onim što je Born nekada bio i on nije spreman da ga se tek tako odrekne.

Zanemarivši svoju mržnju prema agenciji, Born kreće u pogibeljnu akciju spasavanja koja će ga dovesti u samo srce opasne terorističke mreže. Međutim, nije svjestan toga da su ovi ljudi, radikalni islamisti, zapravo vođe nevjerovatno organizovane, tehnološki napredne grupe koja se proteže od Afrike, preko Bliskog istoka, pa sve do istočne Evrope i Rusije. Predvidjeli su svaki Bornov potez, a on će nesvjesno postati pion u njihovim planovima da unište Ameriku.

  • Originalni naziv: The Bourne Betrayal
  • Prevodilac: Nešić Milan
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džejson Born je već izgubio sve kada saznaje da je njegov jedini prijatelj na svijetu, Martin Lindros - nestao. Lindros, zamjenik direktora za specijalne operacije Centralne obavještajne službe, nalazio se u Etiopiji i istraživao sumnjive isporuke uranijuma i oružja za masovno uništenje. Lindros je ostao posljednja veza sa onim što je Born nekada bio i on nije spreman da ga se tek tako odrekne. Zanemarivši svoju mržnju prema agenciji, Born kreće u pogibeljnu akciju spasavanja koja će ga dovesti u samo srce opasne terorističke mreže. Međutim, nije svjestan toga da su ovi ljudi, radikalni islamisti, zapravo vođe nevjerovatno organizovane, tehnološki napredne grupe koja se proteže od Afrike, preko Bliskog istoka, pa sve do istočne Evrope i Rusije. Predvidjeli su svaki Bornov potez, a on će nesvjesno postati pion u njihovim planovima da unište Ameriku.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter