Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Borilački klub

Borilački klub

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-99955-42-09-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5959

Broj strana:

186

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ne postoji nikakva tajna udruga klubova gdje se momci tuku, nezadovoljni svojim ispraznim životom, jalovom karijerom, odsutnim ocem. Klubovi boraca su fikcija. Ne možete otići tamo. Ja sam ih izmislio... Ali dio Kluba boraca je istinit. To nije toliko roman, koliko antologija iz života mojih prijatelja. Knjigu su stvorili svi ti ljudi. Uza sve ono što je dodano, priča postaje žešćom, pročišćenijom, i više nije zapis o samo jednom životu, već o cijeloj generaciji. Ne samo o generaciji, već o ljudima.
(C. Palahniuk)

Mladi američki pisac Chuck Palahniuk nije napisao sirovi macho roman, kako bi se to na prvi pogled moglo pomisliti. Naprotiv, Klub boraca je priča o generaciji muškaraca koje su odgojile žene i o njihovoj potrazi za novim identitetom, s onu stranu svih stereotipa. Ova priča nije nasilna, nemoralna ili anarhična, ali progovara o nasilju, moralu i društvenom poretku na posve nov i provokativan način..

  • Originalni naziv: Fight club
  • Prevodilac: Ognjen Radović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne postoji nikakva tajna udruga klubova gdje se momci tuku, nezadovoljni svojim ispraznim životom, jalovom karijerom, odsutnim ocem. Klubovi boraca su fikcija. Ne možete otići tamo. Ja sam ih izmislio... Ali dio Kluba boraca je istinit. To nije toliko roman, koliko antologija iz života mojih prijatelja. Knjigu su stvorili svi ti ljudi. Uza sve ono što je dodano, priča postaje žešćom, pročišćenijom, i više nije zapis o samo jednom životu, već o cijeloj generaciji. Ne samo o generaciji, već o ljudima. (C. Palahniuk) Mladi američki pisac Chuck Palahniuk nije napisao sirovi macho roman, kako bi se to na prvi pogled moglo pomisliti. Naprotiv, Klub boraca je priča o generaciji muškaraca koje su odgojile žene i o njihovoj potrazi za novim identitetom, s onu stranu svih stereotipa. Ova priča nije nasilna, nemoralna ili anarhična, ali progovara o nasilju, moralu i društvenom poretku na posve nov i provokativan način..

Dodatne informacije

Izdavač Biblioner
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter