Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Borgijina izdaja

Borgijina izdaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Poole


ISBN:

978-953-324-849-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1118

Broj strana:

346

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što je odigrala ključnu ulogu pomažući Rodrigu Borgiji da se popne na papinsko prijestolje, Francesca Giordano, progonjena sjenama vlastite prošlosti, dobila je zadaću da ga održi na tom položaju. Kao dvorska trovačica najozloglašenije i najopasnije obitelji u Italiji, mora se suočiti s opasnom mrežom spletkarenja i prijevara. Među skrivenim rimskim grobnicama i na ulicama koje kriju putenost, nasilje i izdaju, ona smišlja očajnički naum, stavlja život na kocku i upušta se u sučeljavanje s opasnim protivnikom iz njene prošlosti…

Hoće li Francesca dobiti borbu protiv vlastitih, mračnih demona kako bi razotkrila urotu kojoj je cilj ukloniti Borgiju i preuzeti nadzor nad kršćanstvom?
Sara Poole uspješna je američka autorica bestselera New York Timesa. Nakon velikog uspjeha njezinog prvijenca Trovačica, nastavila je serijal povijesnih trilera o Francesci Giordano, trovačici pape Borgije, smještenima u mračnim vremenima renesansne Italije.

  • Originalni naziv: The Borgia Betrayal
  • Prevodilac: Mladen Jurčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što je odigrala ključnu ulogu pomažući Rodrigu Borgiji da se popne na papinsko prijestolje, Francesca Giordano, progonjena sjenama vlastite prošlosti, dobila je zadaću da ga održi na tom položaju. Kao dvorska trovačica najozloglašenije i najopasnije obitelji u Italiji, mora se suočiti s opasnom mrežom spletkarenja i prijevara. Među skrivenim rimskim grobnicama i na ulicama koje kriju putenost, nasilje i izdaju, ona smišlja očajnički naum, stavlja život na kocku i upušta se u sučeljavanje s opasnim protivnikom iz njene prošlosti… Hoće li Francesca dobiti borbu protiv vlastitih, mračnih demona kako bi razotkrila urotu kojoj je cilj ukloniti Borgiju i preuzeti nadzor nad kršćanstvom? Sara Poole uspješna je američka autorica bestselera New York Timesa. Nakon velikog uspjeha njezinog prvijenca Trovačica, nastavila je serijal povijesnih trilera o Francesci Giordano, trovačici pape Borgije, smještenima u mračnim vremenima renesansne Italije.

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter