Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Bomboni od meda

Bomboni od meda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4033-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3714

Broj strana:

272

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Marta je rođena u malom selu na ostrvu Visu, u vreme kada su odnosi između muža i žene, brata i sestre, oca i sina bili jasno definisani i tradicijom utemeljeni. Da nije bilo Vjeke, ćutljivog žandara koji ju je zaprosio i odveo u Dubrovnik, Marta bi delila sudbinu svih ostrvskih žena: bila bi požrtvovana majka, vredna radnica u polju i redovna posetiteljka crkve, koja će jednog dana nositi udovičku crninu kao što su to činile tolike druge pre i posle nje. Ali kada Drugi svetski rat zakuca na vrata i Vjeko ode da služi uniformi koju je odabrao, Marta će se fatalno zaljubiti u italijanskog oficira i kasnije poneti neizbrisivu stigmu okupatorove ljubavnice i loše majke...

Njenu priču pokušaće da rekonstruišu oni koji dolaze posle prikupljajući sve što je ostalo od njenog života. Samo što iza Marte nije ostalo ništa.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Marta je rođena u malom selu na ostrvu Visu, u vreme kada su odnosi između muža i žene, brata i sestre, oca i sina bili jasno definisani i tradicijom utemeljeni. Da nije bilo Vjeke, ćutljivog žandara koji ju je zaprosio i odveo u Dubrovnik, Marta bi delila sudbinu svih ostrvskih žena: bila bi požrtvovana majka, vredna radnica u polju i redovna posetiteljka crkve, koja će jednog dana nositi udovičku crninu kao što su to činile tolike druge pre i posle nje. Ali kada Drugi svetski rat zakuca na vrata i Vjeko ode da služi uniformi koju je odabrao, Marta će se fatalno zaljubiti u italijanskog oficira i kasnije poneti neizbrisivu stigmu okupatorove ljubavnice i loše majke... Njenu priču pokušaće da rekonstruišu oni koji dolaze posle prikupljajući sve što je ostalo od njenog života. Samo što iza Marte nije ostalo ništa.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter