Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bog nikad ne trepće - 50 lekcija za teške trenutke u životu

Bog nikad ne trepće - 50 lekcija za teške trenutke u životu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Regina Brett


ISBN:

9789535947950

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5807

Broj strana:

304

Težina:

308 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

IMATE OSJEĆAJ DA STE IZGUBILI NADZOR NAD SVOJIM ŽIVOTOM I DA VAM JE POTREBAN PUTOKAZ ZA ŽIVOT?

Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način.
Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom.

Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u
e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama.
Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće.
Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna vrhunska sportašica: Život je dobar!
Jer jest takav.
Zaista.

  • Prevodilac: Mirjana Pajić-Jurinić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

IMATE OSJEĆAJ DA STE IZGUBILI NADZOR NAD SVOJIM ŽIVOTOM I DA VAM JE POTREBAN PUTOKAZ ZA ŽIVOT? Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način. Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom. Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama. Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće. Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna vrhunska sportašica: Život je dobar! Jer jest takav. Zaista.

Dodatne informacije

Izdavač Poetika
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter