Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bog nije velik - Kako religija zatruje sve što dotakne

Bog nije velik - Kako religija zatruje sve što dotakne

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-857-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1592

Broj strana:

260

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svjetski bestseler koji na nov način pristupa raspravi o religiji u javnom životu.
Autor kojeg mnogi smatraju jednim od najsjajnijih novinara našega doba napisao je svjetski bestseler koji na nov način pristupa raspravi o religiji u javnom životu. Hitchens se s jedinstvenom erudicijom i pronicljivošću dotiče jednog od najozbiljnijih problema ovog vremena: zloćudne religijske sile u svijetu. Bog nije stvorio nas, piše on, mi smo stvorili Boga. Religija je iskrivljavanje našeg porijekla, naše prirode i svemira. Indoktrinacijom uništavamo vlastitu djecu i - dovodimo u opasnost naš svijet.
Bilo da ste oduvijek bili vjernik, zadrti ateist ili netko tko nije siguran u to koju ulogu religija igra u vašem životu, poželjet ćete razmotriti argumente autora i sudjelovati u raspravi na stranicama ove knjige.
Hitchens priča o vlastitim, vrlo opasnim susretima s religijom i opisuje svoj intelektualni put prema sekularnom pogledu na život zasnovanom na znanosti i razumu. Na tom putu nebesa zamjenjuje zastrašujući svemir viđen kroz Hubbleov teleskop, a Mojsijevi gorući grmovi uzmiču pred ljepotom i pravilnošću duplog heliksa, oblika molekule DNK.

  • Edicija: Stručno popularna
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Svjetski bestseler koji na nov način pristupa raspravi o religiji u javnom životu. Autor kojeg mnogi smatraju jednim od najsjajnijih novinara našega doba napisao je svjetski bestseler koji na nov način pristupa raspravi o religiji u javnom životu. Hitchens se s jedinstvenom erudicijom i pronicljivošću dotiče jednog od najozbiljnijih problema ovog vremena: zloćudne religijske sile u svijetu. Bog nije stvorio nas, piše on, mi smo stvorili Boga. Religija je iskrivljavanje našeg porijekla, naše prirode i svemira. Indoktrinacijom uništavamo vlastitu djecu i - dovodimo u opasnost naš svijet. Bilo da ste oduvijek bili vjernik, zadrti ateist ili netko tko nije siguran u to koju ulogu religija igra u vašem životu, poželjet ćete razmotriti argumente autora i sudjelovati u raspravi na stranicama ove knjige. Hitchens priča o vlastitim, vrlo opasnim susretima s religijom i opisuje svoj intelektualni put prema sekularnom pogledu na život zasnovanom na znanosti i razumu. Na tom putu nebesa zamjenjuje zastrašujući svemir viđen kroz Hubbleov teleskop, a Mojsijevi gorući grmovi uzmiču pred ljepotom i pravilnošću duplog heliksa, oblika molekule DNK.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter