Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bodibilding: anatomija - Ilustrovani vodič za uvećavanje mišične mase i oblikovanje tjelesne građe

Bodibilding: anatomija - Ilustrovani vodič za uvećavanje mišične mase i oblikovanje tjelesne građe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nick Evans


ISBN:

978-867-478-126-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2243

Broj strana:

192

Težina:

505 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Izvajajte svoje tijelo kako nikada niste mislili da je moguće!
Knjiga Bodibilding: anatomija je idealan izvor znanja za uvećavanje mišićne mase i definisanje mišića koja sadrži detaljne anatomske ilustracije u boji i sistematičan opis načina na koji vježbe treba da se izvode.

Sadržaj knjige usmjeren je na primarne grupe mišića ramena, grudi, leđa, ruku, nogu i trbuha i angažovanje mišićnih zona i oblasti koje je teško aktivirati običnim vježbama, i zbog toga Bodibilding: anatomija može da vas nauči da izvajate željenu telesnu figuru, a ne samo nasumično da povećate mišićnu masu. Takođe ćete naučiti da modifikujete tehniku izvođenja vježbi da biste postigli željeni rezultat i osmislili trenažni program u skladu sa svojim individualnim potrebama.
Udruženim stručnim znanjima kolumniste magazina MuscleMag International, bodibildera i ortopedskog hirurga dr Nika Evansa i talentom priznatog umetnika i poznatog bodibildera Bila Hemiltona, Bodibilding: anatomija postaje vrhunski vodič za trening za bodibildere i kondicione trenere u oblasti treninga snage.

  • Originalni naziv: Bodybuilding Anatomy
  • Prevodilac: Romina Halilović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izvajajte svoje tijelo kako nikada niste mislili da je moguće! Knjiga Bodibilding: anatomija je idealan izvor znanja za uvećavanje mišićne mase i definisanje mišića koja sadrži detaljne anatomske ilustracije u boji i sistematičan opis načina na koji vježbe treba da se izvode. Sadržaj knjige usmjeren je na primarne grupe mišića ramena, grudi, leđa, ruku, nogu i trbuha i angažovanje mišićnih zona i oblasti koje je teško aktivirati običnim vježbama, i zbog toga Bodibilding: anatomija može da vas nauči da izvajate željenu telesnu figuru, a ne samo nasumično da povećate mišićnu masu. Takođe ćete naučiti da modifikujete tehniku izvođenja vježbi da biste postigli željeni rezultat i osmislili trenažni program u skladu sa svojim individualnim potrebama. Udruženim stručnim znanjima kolumniste magazina MuscleMag International, bodibildera i ortopedskog hirurga dr Nika Evansa i talentom priznatog umetnika i poznatog bodibildera Bila Hemiltona, Bodibilding: anatomija postaje vrhunski vodič za trening za bodibildere i kondicione trenere u oblasti treninga snage.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter