Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Blankina priča

Blankina priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531210423

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0219

Broj strana:

119

Težina:

259 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Najveća aktivna hrvatska sportska heroina ispričala je šarmantno, lucidno, pa ponekad i autoironično, fascinantnu priču o tome kako se rađaju šampioni i svemu onom što stoji iza scene na njihovom mukotrpnom usponu do vrha.

Tako u ovoj iskrenoj ispovijesti možete čitati o Blankinom odrastanju u Splitu, Blankinim prvim simpatijama i ljubavima, ljubomori i posesivnosti, manama i vrlinama, krizama, nesretnoj fotografiji u toplesu, kompleksnom odnosu s ocem i trenerom, njenom životnom osamostaljivanju te o svim sportskim, medicinskim i životnim peripetijama koje su pratile jedan nevjerojatan sportski put do svjetskog vrha.

Blankina priča otkriva nam da iza javnog lica svjetske prvakinje stoji temperamentna i pametna cura koja uživa u životu i koja je svjesna svakog koraka koji je morala napraviti i koje će još morati učiniti da nastavi godinama vladati svjetskom atletikom.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Najveća aktivna hrvatska sportska heroina ispričala je šarmantno, lucidno, pa ponekad i autoironično, fascinantnu priču o tome kako se rađaju šampioni i svemu onom što stoji iza scene na njihovom mukotrpnom usponu do vrha. Tako u ovoj iskrenoj ispovijesti možete čitati o Blankinom odrastanju u Splitu, Blankinim prvim simpatijama i ljubavima, ljubomori i posesivnosti, manama i vrlinama, krizama, nesretnoj fotografiji u toplesu, kompleksnom odnosu s ocem i trenerom, njenom životnom osamostaljivanju te o svim sportskim, medicinskim i životnim peripetijama koje su pratile jedan nevjerojatan sportski put do svjetskog vrha. Blankina priča otkriva nam da iza javnog lica svjetske prvakinje stoji temperamentna i pametna cura koja uživa u životu i koja je svjesna svakog koraka koji je morala napraviti i koje će još morati učiniti da nastavi godinama vladati svjetskom atletikom.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter