Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Biti Džon Lenon - Život bez spokoja

Biti Džon Lenon - Život bez spokoja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ray Connolly


ISBN:

978-86-521-3446-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4037

Broj strana:

559

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Biografija jednog od najvećih i najopevanijih muzičara dvadesetog veka.

Kako je izgledalo biti Džon Lenon – odbačeno dete, školsko spadalo, dečko srednje klase iz predgrađa, koji je glumio heroja radničke klase? Kakav je bio osećaj imati jedan od najprepoznatljivijih glasova svetske muzike, ali koji vam se toliko ne dopada da ga uvek želite zamaskirati?

Knjiga Biti Džon Lenon ne daje ulepšanu sliku „Princa Mira“ iz legende o pesmi Imagine, jer je to bio samo mali deo njegove ličnosti. Džon Lenon opisan na ovim stranicama je daleko višeslojnija ličnost, ponekad gotovo sudar različitih karaktera.

On je bio duhovit, često urnebesan.. Ali pre svega, imao je svoj stav, svoju drskost, koja je oličavala težnje čitave njegove generacije da se suprotstavi autoritetima. Umeo je i želeo da saopšti neizrecivo. Iako je u istoriji rok muzike bilo glamuroznijih zvezda, čak i u okviru samih Bitlsa, pojava Džona Lenona uhvatila je i definisala duh svog vremena na najupečatljiviji način.

  • Originalni naziv: Being John Lennon: a...
  • Prevodilac: Dejan Cukić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Biografija jednog od najvećih i najopevanijih muzičara dvadesetog veka. Kako je izgledalo biti Džon Lenon – odbačeno dete, školsko spadalo, dečko srednje klase iz predgrađa, koji je glumio heroja radničke klase? Kakav je bio osećaj imati jedan od najprepoznatljivijih glasova svetske muzike, ali koji vam se toliko ne dopada da ga uvek želite zamaskirati? Knjiga Biti Džon Lenon ne daje ulepšanu sliku „Princa Mira“ iz legende o pesmi Imagine, jer je to bio samo mali deo njegove ličnosti. Džon Lenon opisan na ovim stranicama je daleko višeslojnija ličnost, ponekad gotovo sudar različitih karaktera. On je bio duhovit, često urnebesan.. Ali pre svega, imao je svoj stav, svoju drskost, koja je oličavala težnje čitave njegove generacije da se suprotstavi autoritetima. Umeo je i želeo da saopšti neizrecivo. Iako je u istoriji rok muzike bilo glamuroznijih zvezda, čak i u okviru samih Bitlsa, pojava Džona Lenona uhvatila je i definisala duh svog vremena na najupečatljiviji način.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter