Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Bila je tu pre mene

Bila je tu pre mene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01937-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5572

Broj strana:

296

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Džejn se iznenada ukazala prilika života, šansa da počne iz početka i da živi u prelijepoj minimalističkoj kući koju je projektovao zagonetni arhitekta Edvard Mankford. Ovaj moderan posjed iz snova opremljen je visokom tehnologijom – senzorima i kamerama – koja kontroliše i prilagođava čitav ambijent. Ali Džejn mora da ispuni neobične uslove: prije svega treba da popuni detaljan upitnik i pridržava se dugačkog spiska strogih pravila.

Kada se najzad useli, polako saznaje detalje prerane smrti prethodne stanarke, Eme, koja je po godinama i izgledu veoma podsjećala na nju. I dok pokušava da razdvoji istinu od laži, ona će nesvjesno pratiti iste obrasce ponašanja, praviti iste izbore i iskusiti isti strah kao djevojka koja je bila tu prije nje.

U jednom od najnapetijih psiholoških trilera godine, kroz kaleidoskop dvoličnosti, obmane i smrti prepliću se naizgled srećna sudbina jedne žene i misteriozna prošlost druge.

  • Originalni naziv: The Girl Before
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145 x 205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džejn se iznenada ukazala prilika života, šansa da počne iz početka i da živi u prelijepoj minimalističkoj kući koju je projektovao zagonetni arhitekta Edvard Mankford. Ovaj moderan posjed iz snova opremljen je visokom tehnologijom – senzorima i kamerama – koja kontroliše i prilagođava čitav ambijent. Ali Džejn mora da ispuni neobične uslove: prije svega treba da popuni detaljan upitnik i pridržava se dugačkog spiska strogih pravila. Kada se najzad useli, polako saznaje detalje prerane smrti prethodne stanarke, Eme, koja je po godinama i izgledu veoma podsjećala na nju. I dok pokušava da razdvoji istinu od laži, ona će nesvjesno pratiti iste obrasce ponašanja, praviti iste izbore i iskusiti isti strah kao djevojka koja je bila tu prije nje. U jednom od najnapetijih psiholoških trilera godine, kroz kaleidoskop dvoličnosti, obmane i smrti prepliću se naizgled srećna sudbina jedne žene i misteriozna prošlost druge.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter