Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Bijeg

Bijeg

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maya Banks


ISBN:

978-953-7956-12-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2352

Broj strana:

305

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sam Kelly bio je njezina prva ljubav. Sophie Lundgren bila je zadnja osoba koju je Sam Kelly očekivao izvući ranjenu iz jezera. Jednom, dok je Sam radio na tajnom zadatku, njih dvoje imali su kratku, strastvenu vezu, ali ona je nakon toga netragom nestala. Sophie je posljednjih mjeseci u bijegu jer zna bi je i najmanja greška koštala života, ali i života njena nerođena djeteta – Samova djeteta.
A sada se opet pojavila, s upozorenjem za Sama: ovaj put u opasnosti je on. On je sad njezina posljednja šansa. Sam ima previše pitanja da bi je opet pustio da pobjegne – na primjer, zašto je uopće nestala.
Ovaj put zakleo se da se neće dati zavesti. Ali dovoljan je samo jedan njezin pogled i strast opet plamti. Sam zna da će učiniti sve kako bi zaštitio nju i njihovo dijete.
Međutim, Sophiena mračna prošlost krije više opasnosti nego on misli i oboje će morati od nje pobjeći kako bi preživjeli

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sam Kelly bio je njezina prva ljubav. Sophie Lundgren bila je zadnja osoba koju je Sam Kelly očekivao izvući ranjenu iz jezera. Jednom, dok je Sam radio na tajnom zadatku, njih dvoje imali su kratku, strastvenu vezu, ali ona je nakon toga netragom nestala. Sophie je posljednjih mjeseci u bijegu jer zna bi je i najmanja greška koštala života, ali i života njena nerođena djeteta – Samova djeteta. A sada se opet pojavila, s upozorenjem za Sama: ovaj put u opasnosti je on. On je sad njezina posljednja šansa. Sam ima previše pitanja da bi je opet pustio da pobjegne – na primjer, zašto je uopće nestala. Ovaj put zakleo se da se neće dati zavesti. Ali dovoljan je samo jedan njezin pogled i strast opet plamti. Sam zna da će učiniti sve kako bi zaštitio nju i njihovo dijete. Međutim, Sophiena mračna prošlost krije više opasnosti nego on misli i oboje će morati od nje pobjeći kako bi preživjeli

Dodatne informacije

Izdavač Stilus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter