Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Škorpioni - dizajn zločina

Škorpioni - dizajn zločina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7998-065-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2249

Broj strana:

166

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,99 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Psiholozi kažu da čovijek suočen s neugodnom istinom prolazi kroz četiri faze - poricanje, bijes, racionalizacija i depresija - prije nego um uspije prihvatiti neizbežno.

Oduvijek sam znala da moja mama ne voli kako se oblačim, a Specijalni sud za ratne zločine u Beogradu ima ukus moje mame. Svih ovih mjeseci, policajac na ulazu odgovoran za naše ponašanje, nas, male grupe žena koje smo povezane sa žrtvama ili zločincima, grdi ako žvaćemo žvaku, ako glasno jecamo, grdi nas šta god da uradimo. Sad me zaustavlja, moja majica nije pristojna. Preveliki dekolte. Sandale su definitivno zabranjene u sudu, ali ovo što ja imam na nogama proći će. Dužina rukava je OK, kaže, ali... Pokušavam da ga ubijedim da ni u ludilu neću iznenada razotkriti svoje rame usred suđenja, ali on mi ne vjeruje.

U tom trenutku, jedna Škorpionka nudi mi pomoć. Suknja joj je kraća od moje ali ima zihernadlu kojom zakopčava moj dekolte. Tada Škorpionka i policajac razmenjuju tople osmijehe. Ja kažem, sljedeći put obući ću burku... Pravila su pravila, ne shvata moju opasku.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Psiholozi kažu da čovijek suočen s neugodnom istinom prolazi kroz četiri faze - poricanje, bijes, racionalizacija i depresija - prije nego um uspije prihvatiti neizbežno. Oduvijek sam znala da moja mama ne voli kako se oblačim, a Specijalni sud za ratne zločine u Beogradu ima ukus moje mame. Svih ovih mjeseci, policajac na ulazu odgovoran za naše ponašanje, nas, male grupe žena koje smo povezane sa žrtvama ili zločincima, grdi ako žvaćemo žvaku, ako glasno jecamo, grdi nas šta god da uradimo. Sad me zaustavlja, moja majica nije pristojna. Preveliki dekolte. Sandale su definitivno zabranjene u sudu, ali ovo što ja imam na nogama proći će. Dužina rukava je OK, kaže, ali... Pokušavam da ga ubijedim da ni u ludilu neću iznenada razotkriti svoje rame usred suđenja, ali on mi ne vjeruje. U tom trenutku, jedna Škorpionka nudi mi pomoć. Suknja joj je kraća od moje ali ima zihernadlu kojom zakopčava moj dekolte. Tada Škorpionka i policajac razmenjuju tople osmijehe. Ja kažem, sljedeći put obući ću burku... Pravila su pravila, ne shvata moju opasku.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter