Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Bez tebe

Bez tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mišel Bisi


ISBN:

978-86-10-01650-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5103

Broj strana:

367

Težina:

473 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tragična avionska nesreća.
Jedan preživeli putnik.
Misterija duga osamnaest godina.

Francuska, 1980. Jedne decembarske noći, malo pre Božića, avion koji je leteo iz Istanbula za Pariz srušio se na obroncima planine na francusko-švajcarskoj granici, i nestao u plamenu. Kao nekim čudom, među ostacima olupine pronađen je jedini preživeli putnik sa tog leta, tromesečna beba, devojčica. Dve porodice, jedna bogata i moćna, druga siromašna, bore se za starateljstvo nad njom, što će pokrenuti istragu dugu skoro dve decenije. Pitanje koje ih sve muči: da li je ta devojčica Liz-Roz ili Emili?

Od živopisnih pariskih četvrti preko Dijepa na ušću reke Ark, pa sve do planinskih lanaca Jure prekrivenih gustim šumama, ova uzbudljiva priča prepuna dramatičnih obrta povešće čitaoce do neverovatnog raspleta. Koliku ulogu ima sudbina u ovom događaju? Ili je neko, još od samog početka, manipulisao učesnicima ove drame?

  • Originalni naziv: Un avion sans elle /...
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tragična avionska nesreća. Jedan preživeli putnik. Misterija duga osamnaest godina. Francuska, 1980. Jedne decembarske noći, malo pre Božića, avion koji je leteo iz Istanbula za Pariz srušio se na obroncima planine na francusko-švajcarskoj granici, i nestao u plamenu. Kao nekim čudom, među ostacima olupine pronađen je jedini preživeli putnik sa tog leta, tromesečna beba, devojčica. Dve porodice, jedna bogata i moćna, druga siromašna, bore se za starateljstvo nad njom, što će pokrenuti istragu dugu skoro dve decenije. Pitanje koje ih sve muči: da li je ta devojčica Liz-Roz ili Emili? Od živopisnih pariskih četvrti preko Dijepa na ušću reke Ark, pa sve do planinskih lanaca Jure prekrivenih gustim šumama, ova uzbudljiva priča prepuna dramatičnih obrta povešće čitaoce do neverovatnog raspleta. Koliku ulogu ima sudbina u ovom događaju? Ili je neko, još od samog početka, manipulisao učesnicima ove drame?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter