Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Bez daha - Žeđ

Bez daha - Žeđ

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maya Banks


ISBN:

978-953-324-977-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3988

Broj strana:

340

Težina:

442 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Gabe, Jace i Ash su trojica najbogatijih, najmoćnijih muškaraca u zemlji. Naviknuti dobiti sve što požele. Ama baš sve. Gabeu je to ostvarenje jedne posebne maštarije sa ženom koja je za njega zabranjeno voće. A sad je zrela za berbu…
Kada je Gabe Hamilton ugledao Miju Crestwell kako ulazi u plesnu dvoranu na svečanom otvorenju njegovog hotela, znao je da će završiti u paklu zbog plana koji je skovao. Naposljetku, Mia je mlađa sestra njegovog najboljeg prijatelja. Samo što više nije tako mala. A Gabe je dovoljno dugo čekao da utaži svoju žeđ.
I Gabe se pojavljivao u Mijinim maštarijama, još otkako je bila tinejdžerica, ludo zatreskana u bratovog najboljeg prijatelja. Pa što ako je Gabe četrnaest godina stariji? Premda svjesna da je on daleko van njene lige, s vremenom ju je počeo sve više privlačiti. A sad kad je odrasla, više nema razloga da ne ostvari jednu od svojih najtajnijih žudnji. Dok je Gabe uvlači u svojoj provokativni svijet, Mia shvaća da mnogo toga ne zna o njemu i njegovim zahtjevima. Njihova je veza intenzivna i opsesivna, no kad prijeđu crtu koja tajnu seksualnu odiseju dijeli od nečeg mnogo dubljeg, njihova veza izlaže se riziku da bude otkrivena, izdaji daleko intimnijoj nego je itko očekivao.

  • Originalni naziv: Rush
  • Prevodilac: Maja Klarić
  • Edicija: Trilogija Bez daha 1.dio
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Gabe, Jace i Ash su trojica najbogatijih, najmoćnijih muškaraca u zemlji. Naviknuti dobiti sve što požele. Ama baš sve. Gabeu je to ostvarenje jedne posebne maštarije sa ženom koja je za njega zabranjeno voće. A sad je zrela za berbu… Kada je Gabe Hamilton ugledao Miju Crestwell kako ulazi u plesnu dvoranu na svečanom otvorenju njegovog hotela, znao je da će završiti u paklu zbog plana koji je skovao. Naposljetku, Mia je mlađa sestra njegovog najboljeg prijatelja. Samo što više nije tako mala. A Gabe je dovoljno dugo čekao da utaži svoju žeđ. I Gabe se pojavljivao u Mijinim maštarijama, još otkako je bila tinejdžerica, ludo zatreskana u bratovog najboljeg prijatelja. Pa što ako je Gabe četrnaest godina stariji? Premda svjesna da je on daleko van njene lige, s vremenom ju je počeo sve više privlačiti. A sad kad je odrasla, više nema razloga da ne ostvari jednu od svojih najtajnijih žudnji. Dok je Gabe uvlači u svojoj provokativni svijet, Mia shvaća da mnogo toga ne zna o njemu i njegovim zahtjevima. Njihova je veza intenzivna i opsesivna, no kad prijeđu crtu koja tajnu seksualnu odiseju dijeli od nečeg mnogo dubljeg, njihova veza izlaže se riziku da bude otkrivena, izdaji daleko intimnijoj nego je itko očekivao.

    Dodatne informacije

    Izdavač Znanje
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter