Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Beba

Beba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531209366

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0214

Broj strana:

192

Težina:

492 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

80,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova je knjiga doista očaravajuće putovanje kroz prve dvije godine djetetova života. Prati razvoj bebe od trenutka začeća kroz sve faze rasta u utrobi do rođenja pa zatim razvoj sposobnosti i dozrijevanje do samostalnog pojedinca jedinstvene osobnosti koji govori, hoda i razmišlja.

Ona će potaknuti na razmišljanje otkrivajući zapanjujuće činjenice i pokazujući 250 izvanrednih fotografija i fantastične prozirnice pomoću kojih se otkriva zamršena anatomija bebina tijela i njezina zadivljujuća sposobnost da u tako kratkom vremenu tako mnogo postigne. Knjiga otkriva bebin fizički razvoj: što osjeća, vidi i čuje u utrobi, kako joj se razvijaju mišići, kosti, hormoni, refleksi, imunološki sustav, kako uči hodati, a istovremeno detaljno prikazuje i njezin psihički i emocionalni razvitak: kako uči pričati, zašto plače, kako razvija inteligenciju, kako otkriva svijet oko sebe i stječe iskustva, na koji se način veže za roditelje i ljude oko sebe te stvara vlastitu osobnost te naposljetku, kako postaje samostalno te zašto ljudima treba tako mnogo vremena da to ostvare, duže nego ijednom drugom sisavcu.

  • Prevodilac: Iva Alebić
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 235x265
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova je knjiga doista očaravajuće putovanje kroz prve dvije godine djetetova života. Prati razvoj bebe od trenutka začeća kroz sve faze rasta u utrobi do rođenja pa zatim razvoj sposobnosti i dozrijevanje do samostalnog pojedinca jedinstvene osobnosti koji govori, hoda i razmišlja. Ona će potaknuti na razmišljanje otkrivajući zapanjujuće činjenice i pokazujući 250 izvanrednih fotografija i fantastične prozirnice pomoću kojih se otkriva zamršena anatomija bebina tijela i njezina zadivljujuća sposobnost da u tako kratkom vremenu tako mnogo postigne. Knjiga otkriva bebin fizički razvoj: što osjeća, vidi i čuje u utrobi, kako joj se razvijaju mišići, kosti, hormoni, refleksi, imunološki sustav, kako uči hodati, a istovremeno detaljno prikazuje i njezin psihički i emocionalni razvitak: kako uči pričati, zašto plače, kako razvija inteligenciju, kako otkriva svijet oko sebe i stječe iskustva, na koji se način veže za roditelje i ljude oko sebe te stvara vlastitu osobnost te naposljetku, kako postaje samostalno te zašto ljudima treba tako mnogo vremena da to ostvare, duže nego ijednom drugom sisavcu.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter