Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Barutni rat

Barutni rat

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Naomi Novik


ISBN:

978-953-316-150-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7603

Broj strana:

312

Težina:

610 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon sudbonosne pustolovine u Kini, kapetana Willa Laurencea i njegova jedinstvenog zmaja Temerairea, presrest će tajanstveni izaslanik s hitnim zapovijedima iz Engleske.

Tri neprocjenjivo vrijedna zmajeva jaja kupljena su od Osmanskog carstva, a Laurence i Temeraire morat će skrenuti s puta i pobrinuti se za to da dragocjeni teret sretno stigne u Englesku. Neće smjeti časiti ni časa, jer jaja trebaju na odredište stići prije nego što se zmajevi iz njih izlegu. Misiji, međutim, sa svih strana prijete katastrofe – zahvaljujući dijaboličkim smjeranjima kineske ženke zmaja Lien, koja krivi Temerairea za pogibiju svoga gospodara i zaklinje se da će stupiti u savezništvo s Napoleonom kako bi se osvetila. Suočeni s potresnom izdajom na neočekivanome mjestu, Laurence, Temeraire i njihov odred morat će se pripremiti za smion napad. No kakvi su im izgledi protiv Bonaparteove nesmiljene vojske?

  • Originalni naziv: Black Powder War
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon sudbonosne pustolovine u Kini, kapetana Willa Laurencea i njegova jedinstvenog zmaja Temerairea, presrest će tajanstveni izaslanik s hitnim zapovijedima iz Engleske. Tri neprocjenjivo vrijedna zmajeva jaja kupljena su od Osmanskog carstva, a Laurence i Temeraire morat će skrenuti s puta i pobrinuti se za to da dragocjeni teret sretno stigne u Englesku. Neće smjeti časiti ni časa, jer jaja trebaju na odredište stići prije nego što se zmajevi iz njih izlegu. Misiji, međutim, sa svih strana prijete katastrofe – zahvaljujući dijaboličkim smjeranjima kineske ženke zmaja Lien, koja krivi Temerairea za pogibiju svoga gospodara i zaklinje se da će stupiti u savezništvo s Napoleonom kako bi se osvetila. Suočeni s potresnom izdajom na neočekivanome mjestu, Laurence, Temeraire i njihov odred morat će se pripremiti za smion napad. No kakvi su im izgledi protiv Bonaparteove nesmiljene vojske?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter