Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bangkok 8

Bangkok 8

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: John Burdett


ISBN:

953-220-247-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4149

Broj strana:

317

Težina:

570 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

John Burdett, britanski pravnik s prebivalištem u Hong Kongu, svoj izniman literarni talent spojio je s poznavanjem i razumijevanjem azijske kulture, a zauzvrat čitateljima podario ovaj triler iznimnih kvaliteta.

A njegove stranice kriju upravo ovo…

Bangkok 8 područje je djelovanja Sonechaija Jitpleecheera, doslovno jedinog nekorumpiranog policajca u gradu. Sonechai je za svoje kolege anchat, osoba koja je svoj život posvetila budističkom učenju i koja za života želi postati – svetac. No kada istražujući ubojstvo američkog marinca strada i njegov partner, prijatelj iz djetinjstva, Sonechai će se zavjetovati na osvetu, a to uostalom svi iz policije od njega i očekuju. Pa bio on anchat ili ne.
Američko veleposlanstvo želi tihu i diskretnu istragu, pa da bi ubrzali postupak Sonechaiju pridružuju američku policajku Kimberley Jones. Nema problema, informirat će ih Sonechai, Amerikanci se ne trebaju brinuti, neće biti publiciteta, neće biti suđenja. Tko god je počinitelj, Sonechai će ga osobno likvidirati.

Ne samo da je Burdett uspio izbjeći sve moguće klišeje, iznenadio nebrojenim preokretima u zapletu, ispunio stranice kompleksnim stvarnim likovima nego je uvjerljivo dočarao taj daleki, egzotični i nerazumljivi tajlandski milje, približio ga sve dok ne osjetimo kao da smo kod kuće u osmom reviru Bangkoka.
Kakva uzbudljiva i istovremeno jeziva pomisao!

  • Originalni naziv: Bangkok 8
  • Prevodilac: Mirjana Valent
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

John Burdett, britanski pravnik s prebivalištem u Hong Kongu, svoj izniman literarni talent spojio je s poznavanjem i razumijevanjem azijske kulture, a zauzvrat čitateljima podario ovaj triler iznimnih kvaliteta. A njegove stranice kriju upravo ovo… Bangkok 8 područje je djelovanja Sonechaija Jitpleecheera, doslovno jedinog nekorumpiranog policajca u gradu. Sonechai je za svoje kolege anchat, osoba koja je svoj život posvetila budističkom učenju i koja za života želi postati – svetac. No kada istražujući ubojstvo američkog marinca strada i njegov partner, prijatelj iz djetinjstva, Sonechai će se zavjetovati na osvetu, a to uostalom svi iz policije od njega i očekuju. Pa bio on anchat ili ne. Američko veleposlanstvo želi tihu i diskretnu istragu, pa da bi ubrzali postupak Sonechaiju pridružuju američku policajku Kimberley Jones. Nema problema, informirat će ih Sonechai, Amerikanci se ne trebaju brinuti, neće biti publiciteta, neće biti suđenja. Tko god je počinitelj, Sonechai će ga osobno likvidirati. Ne samo da je Burdett uspio izbjeći sve moguće klišeje, iznenadio nebrojenim preokretima u zapletu, ispunio stranice kompleksnim stvarnim likovima nego je uvjerljivo dočarao taj daleki, egzotični i nerazumljivi tajlandski milje, približio ga sve dok ne osjetimo kao da smo kod kuće u osmom reviru Bangkoka. Kakva uzbudljiva i istovremeno jeziva pomisao!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter