Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.227

Facebook slicica

Katalog

Avelin i ostrvo sjenki

Avelin i ostrvo sjenki

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-483-06-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5892

Broj strana:

256

Težina:

470 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Avelin i Ostrvo sjeniki je pitko, uzbudljivo štivo koje u isto vrijeme podsjeća na najveća ostvarenja svjetske književnosti. Srtranice ove knjige učinit će da ponovo poželite čitati 20 000 milja pod morem, romane Robinson Kruso ili Grof Monte Kristo...
I ne, ovaj Pajazetovićev roman nije nikakav plagijat, naprotiv, on je rezultat ozbiljnog pristupa pisanju koji prerasta u magiju koja je u stanju da vam dočara potpuno nove svjetove, da probudi u vama želju za kretanjem, avanturom čak i borbom za opće dobro. Ovaj roman je odraz piščeve hrabrosti i vještine koja je proizašla iz znanja, iz odličnog poznavanja materije. U prvom čitanju (a dobre romane uvijek čitate više puta) vas nosi bujica uzbudljivih avantura, zamki i opasnosti u koje upada Majro i Čopor. Kada se već, nakon prvog čitanja uvjerite da će Čopor ipak biti dobro, upuštate se u novo čitanje koje je kod svakog aktivnog čitatelja izazvano nekom novom spoznajom ili emocijom.

(Amela Isanović, izvod iz recenzije)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x215
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Avelin i Ostrvo sjeniki je pitko, uzbudljivo štivo koje u isto vrijeme podsjeća na najveća ostvarenja svjetske književnosti. Srtranice ove knjige učinit će da ponovo poželite čitati 20 000 milja pod morem, romane Robinson Kruso ili Grof Monte Kristo... I ne, ovaj Pajazetovićev roman nije nikakav plagijat, naprotiv, on je rezultat ozbiljnog pristupa pisanju koji prerasta u magiju koja je u stanju da vam dočara potpuno nove svjetove, da probudi u vama želju za kretanjem, avanturom čak i borbom za opće dobro. Ovaj roman je odraz piščeve hrabrosti i vještine koja je proizašla iz znanja, iz odličnog poznavanja materije. U prvom čitanju (a dobre romane uvijek čitate više puta) vas nosi bujica uzbudljivih avantura, zamki i opasnosti u koje upada Majro i Čopor. Kada se već, nakon prvog čitanja uvjerite da će Čopor ipak biti dobro, upuštate se u novo čitanje koje je kod svakog aktivnog čitatelja izazvano nekom novom spoznajom ili emocijom. (Amela Isanović, izvod iz recenzije)

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter