Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

AutoCad 2008 i AutoCAD LT 2008 2D osnove

AutoCad 2008 i AutoCAD LT 2008 2D osnove

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-422-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K3282

Broj strana:

580

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

AutoCAD je najrasprostranjeniji i najpoznatiji CAD program namijenjen inženjerima i tehničarima različitih struka. To je najbolji program za izradu 2D crteža.

AutoCAD je najpopularniji program firme Autodesk. Prva verzija se pojavila 1982. godine. Od tada program je stalno unaprijeđivan. Od verzije 2007, posjeduje moćne modelarske alate i MentalRay, modul koji mu omogućava dobivanje vrhunskih foto-realističnih prikaza. Osnovno o knjizi:
Uz ovu knjigu, kroz veliki broj praktičnih primjera iz oblasti raznih struka, upoznati ćete se sa osnovnim konceptima primjene AutoCAD-a 2008 / AutoCAD-a LT 2008.
Glavni cilj ove knjige je da čitatelj savlada osnovne upute neophodne za profesionalno 2D projektiranje i tehničko crtanje korištenjem alata za crtanje i mijenjanje objekata, ispitivanje crteža, kotiranje, rad sa blokovima i štampanje. Također, kroz ovu knjigu stječe se znanje koje je neophodno da se projekti kasnije prikažu kao 3D modeli.
Knjiga je nastala u suradnji sa autoriziranim Autodeskovim trening centrom.

  • Originalni naziv: AutoCad 2008 i AutoCAD...
  • Prevodilac: Slavica Prudkov, Saša Prudkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

AutoCAD je najrasprostranjeniji i najpoznatiji CAD program namijenjen inženjerima i tehničarima različitih struka. To je najbolji program za izradu 2D crteža. AutoCAD je najpopularniji program firme Autodesk. Prva verzija se pojavila 1982. godine. Od tada program je stalno unaprijeđivan. Od verzije 2007, posjeduje moćne modelarske alate i MentalRay, modul koji mu omogućava dobivanje vrhunskih foto-realističnih prikaza. Osnovno o knjizi: Uz ovu knjigu, kroz veliki broj praktičnih primjera iz oblasti raznih struka, upoznati ćete se sa osnovnim konceptima primjene AutoCAD-a 2008 / AutoCAD-a LT 2008. Glavni cilj ove knjige je da čitatelj savlada osnovne upute neophodne za profesionalno 2D projektiranje i tehničko crtanje korištenjem alata za crtanje i mijenjanje objekata, ispitivanje crteža, kotiranje, rad sa blokovima i štampanje. Također, kroz ovu knjigu stječe se znanje koje je neophodno da se projekti kasnije prikažu kao 3D modeli. Knjiga je nastala u suradnji sa autoriziranim Autodeskovim trening centrom.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter