Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.227

Facebook slicica

Katalog

Atrejeva maska

Atrejeva maska

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-533-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3174

Broj strana:

320

Težina:

428 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drevna maska je ukradena. Vjekovni sukob je počeo.
U skrivenoj odaji malenog muzeja usred Džordžije pronađeno je tijelo čovjeka okruženo gomilom zapanjujućih grčkih antikviteta. Nestali su neprocenjiva zlatna posmrtna maska i kostim drevnog kralja koji je, po predanjima, vladao slavnom Mikenom.

Kada Debora Miler, kustos muzeja, krene u potragu za maskom koja predstavlja najveće otkriće u svijetu arheologije, otkriće da se iza nje krije zastrašujuća istina. Uvučena u vrtlog međunarodne zavjere i istorijskih obmana, Debora se pita da li će uopšte imati dovoljno vremena da mračnu tajnu podijeli sa svijetom i spase sopstveni život? U Atrejevoj maski saznaćete zbog čega je blago za kojim su tragali nacisti, agenti ruskih tajnih službi i mnogi kolekcionari, i dalje predmet potrage svih onih koji maštaju o slavi antičkih junaka i prastarim legendama.

  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drevna maska je ukradena. Vjekovni sukob je počeo. U skrivenoj odaji malenog muzeja usred Džordžije pronađeno je tijelo čovjeka okruženo gomilom zapanjujućih grčkih antikviteta. Nestali su neprocenjiva zlatna posmrtna maska i kostim drevnog kralja koji je, po predanjima, vladao slavnom Mikenom. Kada Debora Miler, kustos muzeja, krene u potragu za maskom koja predstavlja najveće otkriće u svijetu arheologije, otkriće da se iza nje krije zastrašujuća istina. Uvučena u vrtlog međunarodne zavjere i istorijskih obmana, Debora se pita da li će uopšte imati dovoljno vremena da mračnu tajnu podijeli sa svijetom i spase sopstveni život? U Atrejevoj maski saznaćete zbog čega je blago za kojim su tragali nacisti, agenti ruskih tajnih službi i mnogi kolekcionari, i dalje predmet potrage svih onih koji maštaju o slavi antičkih junaka i prastarim legendama.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter