Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Atlas patologije

Atlas patologije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-040-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2338

Broj strana:

529

Težina:

2106 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

81,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zbog klinički orijentisanog koncepta i razumljivosti, Robinsovi udžbenici predstavljaju najšire prihvaćene udžbenike patologije u SAD i Evropi.

Nakon sedmog američkog izdanja Robinsovih i Kotranovih patoloških osnova bolesti (2004) i osmog američkog izdanja Robinsovih osnova patologije (2007).

Prema organizaciji poglavlja i slika, kao i načinu izlaganja, Atlas u potpunosti slijedi navedena najnovija izdanja Robinsovih udžbenika. Svako poglavlje obiluje radiološkim snimcima i dijagramima, kao i izuzetno kvalitetnim makroskopskim i mikroskopskim slikama, koje postepeno vode studenta od normalne građe organa i njihovih odnosa do specifičnih promena u morfologiji.

Tekst uz slike obiluje podacima koji povezuju morfologiju sa etiologijom i kliničkim karakteristikama bolesti. Mada se izvesne činjenice u tekstu ponavljaju, student koji pročita kompletno poglavlje dobiće prilično zaokruženu sliku o raznovrsnim promenama u odgovarajućem organskom sistemu i na jednostavan način će usvojiti brojne termine sa kojima se prvi put susreće.

  • Originalni naziv: Atlas of Pathology
  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 215x270
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbog klinički orijentisanog koncepta i razumljivosti, Robinsovi udžbenici predstavljaju najšire prihvaćene udžbenike patologije u SAD i Evropi. Nakon sedmog američkog izdanja Robinsovih i Kotranovih patoloških osnova bolesti (2004) i osmog američkog izdanja Robinsovih osnova patologije (2007). Prema organizaciji poglavlja i slika, kao i načinu izlaganja, Atlas u potpunosti slijedi navedena najnovija izdanja Robinsovih udžbenika. Svako poglavlje obiluje radiološkim snimcima i dijagramima, kao i izuzetno kvalitetnim makroskopskim i mikroskopskim slikama, koje postepeno vode studenta od normalne građe organa i njihovih odnosa do specifičnih promena u morfologiji. Tekst uz slike obiluje podacima koji povezuju morfologiju sa etiologijom i kliničkim karakteristikama bolesti. Mada se izvesne činjenice u tekstu ponavljaju, student koji pročita kompletno poglavlje dobiće prilično zaokruženu sliku o raznovrsnim promenama u odgovarajućem organskom sistemu i na jednostavan način će usvojiti brojne termine sa kojima se prvi put susreće.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter