Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Arthur i zabranjeni grad

Arthur i zabranjeni grad

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Luc Besson


ISBN:

978-953-220-341-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6110

Broj strana:

150

Težina:

360 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nitko se nikada nije vratio iz Zabranjenog grada Necropolisa; no Arthur, Selenija i Betamache to su znali i prije nego što su se otisnuli na mukotrpno putovanje kroz područja Sedam Zemalja.
Blatni i mračni ponor dovest će ih u samo srce Necropolisa: na veliku tržnicu prepunu najneobičnijih bića, mjesto gdje je najveća hrabrost stavljena na kušnju, gdje magija i čuda ima napretek, gdje mračne sile izranjaju iza svakog ugla i gdje ne vrijede nikakva pravila.
Pred majušnim junacima je golem zadatak: pronaći Arthurova djeda, jer jedini on zna gdje je skriveno blago koje će Arthuru omogućiti da osujeti Davidove planove i istovremeno spasiti selo Minimejaca od paklenog plana M Prokletnika.
Hoće li uspjeti u svom (pre)hrabrom naumu? Hoće li, riskirajući vlastite živote, uspjeti spasiti selo Minimejaca? I ono najvažnije: hoće li Arthur osvojiti srce nedostižne kraljevne Selenije?

  • Originalni naziv: ARTHUR ET LA CITÉ INTERDITE...
  • Prevodilac: Ivana Šojat Kuči
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nitko se nikada nije vratio iz Zabranjenog grada Necropolisa; no Arthur, Selenija i Betamache to su znali i prije nego što su se otisnuli na mukotrpno putovanje kroz područja Sedam Zemalja. Blatni i mračni ponor dovest će ih u samo srce Necropolisa: na veliku tržnicu prepunu najneobičnijih bića, mjesto gdje je najveća hrabrost stavljena na kušnju, gdje magija i čuda ima napretek, gdje mračne sile izranjaju iza svakog ugla i gdje ne vrijede nikakva pravila. Pred majušnim junacima je golem zadatak: pronaći Arthurova djeda, jer jedini on zna gdje je skriveno blago koje će Arthuru omogućiti da osujeti Davidove planove i istovremeno spasiti selo Minimejaca od paklenog plana M Prokletnika. Hoće li uspjeti u svom (pre)hrabrom naumu? Hoće li, riskirajući vlastite živote, uspjeti spasiti selo Minimejaca? I ono najvažnije: hoće li Arthur osvojiti srce nedostižne kraljevne Selenije?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter