Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Angažiranost zaposlenika - Vodič za menadžere

Angažiranost zaposlenika - Vodič za menadžere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-395-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7910

Broj strana:

288

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

ISKORISTITE SNAGU ANGAŽIRANOSTI ZAPOSLENIKA DA POTAKNETE STRAST, SVRHU I PRODUKTIVNOST U SVAKOM ČLANU SVOG OSOBLJA

Uspješni menadžeri razumiju da je njihov posao pomoći zaposlenicima da obave svoj posao najbolje što mogu, a ne samo po naredbi. Ovaj vodič za menadžere pokazuje liderima na svim razinama kako izgraditi veze koje potiču suradnju i pokreću značajno poboljšanje učinkovitosti.

Naučite kako potaknuti odanost, povjerenje i angažiranost, stvoriti kulturu pozitivnog razmišljanja, osnažiti zaposlenike da djeluju kao interni poduzetnici, i kako postati najbolji šef ikad” – ne gubeći iz vida poslovne ciljeve. Naučite kako svoje zaposlenike učiniti angažiranima i uspješnima – i omogućiti vlastiti uspjeh u isto vrijeme.

Veliki dio istraživanja pokazuje da angažiranost zaposlenika nije samo hir niti su strategije bazirane na nedokazanim teorijama. Točnije, istraživanja na temu angažiranosti zaposlenika ubrzano rastu. Počela su točnije određivati što potiče zaposlenike da naprave više nego da samo dođu na posao i prime plaću. Naime, većina nalaza o angažiranosti zaposlenika donosi ohrabrujuće vijesti za kompanije i menadžere: strategije angažiranosti mogu se naučiti, primijeniti i povećati kako bi zaposlenici mogli osloboditi diskrecijski trud koji imaju u sebi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

ISKORISTITE SNAGU ANGAŽIRANOSTI ZAPOSLENIKA DA POTAKNETE STRAST, SVRHU I PRODUKTIVNOST U SVAKOM ČLANU SVOG OSOBLJA Uspješni menadžeri razumiju da je njihov posao pomoći zaposlenicima da obave svoj posao najbolje što mogu, a ne samo po naredbi. Ovaj vodič za menadžere pokazuje liderima na svim razinama kako izgraditi veze koje potiču suradnju i pokreću značajno poboljšanje učinkovitosti. Naučite kako potaknuti odanost, povjerenje i angažiranost, stvoriti kulturu pozitivnog razmišljanja, osnažiti zaposlenike da djeluju kao interni poduzetnici, i kako postati najbolji šef ikad” – ne gubeći iz vida poslovne ciljeve. Naučite kako svoje zaposlenike učiniti angažiranima i uspješnima – i omogućiti vlastiti uspjeh u isto vrijeme. Veliki dio istraživanja pokazuje da angažiranost zaposlenika nije samo hir niti su strategije bazirane na nedokazanim teorijama. Točnije, istraživanja na temu angažiranosti zaposlenika ubrzano rastu. Počela su točnije određivati što potiče zaposlenike da naprave više nego da samo dođu na posao i prime plaću. Naime, većina nalaza o angažiranosti zaposlenika donosi ohrabrujuće vijesti za kompanije i menadžere: strategije angažiranosti mogu se naučiti, primijeniti i povećati kako bi zaposlenici mogli osloboditi diskrecijski trud koji imaju u sebi.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter