Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Anđeosko srce

Anđeosko srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-117-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2112

Broj strana:

270

Težina:

304 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U izvanrednom romanu o ubistvu, misteriji i okultnom, iskusni njujorški privatni detektiv Hari Anđelo suprotstavlja se najstrašnijem protivniku kojeg je mogao zamisliti - jedinstvenom Luisu Sajferu. Rutinski slučaj nestale osobe za Anđela se pretvara u paklenu moru od vudua i crne magije, vrtoglavih opasnosti i surovih ubistava - u svijet u kojem je sijenka koju juri upravo sijenka koju sam baca.

Jedna od najboljih misterija ikada napisanih - Anđeosko srce - briljantno kombinuje klasičan noir roman a la Rejmond Čendler i mračnu fantaziju u stilu moderne gotike. Stiven King smatra da je ovo Isterivač đavola kako bi ga napisao Rejmond Čendler i to me je zainteresovalo. Mislim da Anđeosko srce spada u isti red sa knjigama Ubiti pticu rugalicu Harper Li i Dikensovim Dejvidom Koperfildom ili Senovitom kućom - delima koja predstavljaju najsjajnije i najčistije domete umetnosti pripovijedanja. Ponekad je bolje ne znati za đavola. Uživajte, i pazite na svoju dušu.
Karlos Ruis Safon

Prema knjizi Anđeosko srce nastao je istoimeni film koji je režirao Alan Parker.

Jedna od najboljih misterija ikada napisanih., Karlos Ruis Safon

  • Originalni naziv: Falling Angel
  • Prevodilac: Igor Adžić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U izvanrednom romanu o ubistvu, misteriji i okultnom, iskusni njujorški privatni detektiv Hari Anđelo suprotstavlja se najstrašnijem protivniku kojeg je mogao zamisliti - jedinstvenom Luisu Sajferu. Rutinski slučaj nestale osobe za Anđela se pretvara u paklenu moru od vudua i crne magije, vrtoglavih opasnosti i surovih ubistava - u svijet u kojem je sijenka koju juri upravo sijenka koju sam baca. Jedna od najboljih misterija ikada napisanih - Anđeosko srce - briljantno kombinuje klasičan noir roman a la Rejmond Čendler i mračnu fantaziju u stilu moderne gotike. Stiven King smatra da je ovo Isterivač đavola kako bi ga napisao Rejmond Čendler i to me je zainteresovalo. Mislim da Anđeosko srce spada u isti red sa knjigama Ubiti pticu rugalicu Harper Li i Dikensovim Dejvidom Koperfildom ili Senovitom kućom - delima koja predstavljaju najsjajnije i najčistije domete umetnosti pripovijedanja. Ponekad je bolje ne znati za đavola. Uživajte, i pazite na svoju dušu. Karlos Ruis Safon Prema knjizi Anđeosko srce nastao je istoimeni film koji je režirao Alan Parker. Jedna od najboljih misterija ikada napisanih., Karlos Ruis Safon

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter