Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Anđelika 3 - Anđelika i kralj

Anđelika 3 - Anđelika i kralj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: An Golon


ISBN:

978-86-7702-438-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3207

Broj strana:

0

Težina:

146 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Na dvoru kralja kog cijela Evropa priznaje i poznaje kao Kralja Sunce pojavila se jedna markantna, otmjena dama. Tek poneko će u njoj prepoznati kćer siromašnog barona od Sansea, onu uplašenu ženu koja je poslije smrti svog muža, bogatog grofa Žofreja od Pejraka, morala da se bori kako zna i umije ne bi li svoje sinove spasila beznađa i bijede... Tu na scenu stupa onaj čijoj se volji svi moraju povinovati, čija riječ ne zna za pogovor: kralj Luj XIV, kome je Anđelika neizbježno zapala za oko. Burna dešavanja vode ka tome da ona postane prva Lujeva naložnica, ali tu poziciju već godinama drži gospođa Montespan, koja uopšte nije raspoložena da povlašćeno mjesto ustupi drugoj, a naročito ne samouverenoj došljakinji...
Treća knjiga iz slavnog serijala An Golon predstavlja prvi Anđelikin susret s dvorom, s njegovom bleštavom raskoši, ali i s mračnom pozadinom naspram koje sija kraljevska kruna. Kako bi zaštitila sebe i sebi bliske ljude, postaje dio surovog svijeta spletki, ali njena srčanost i nepokolebljivost, uprkos tragedijama i preprekama, stalno rastu i daju joj novu snagu.
Serijal Anđelika je od svoje premijere prije više od pola vijeka doživio ogroman uspjeh i prodat je u više od 150 miliona primjeraka na više od trideset jezika, što ga čini ubjedljivo najčitanijom istorijskom romansom u istoriji književnosti. Anđelika je i u bivšoj Jugoslaviji dostigla nejverovatnu popularnost, a više generacija čitateljki uživalo je u njenim avanturama. Ovo, srpsko izdanje Anđelike prvi je prevod na našim prostorima koji je urađen prema originalu koji je odobrila sama autorka. Pređašnji hrvatski prevod za osnovu je imao urednički prekrajan tekst od koga se An Golon distancirala.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Na dvoru kralja kog cijela Evropa priznaje i poznaje kao Kralja Sunce pojavila se jedna markantna, otmjena dama. Tek poneko će u njoj prepoznati kćer siromašnog barona od Sansea, onu uplašenu ženu koja je poslije smrti svog muža, bogatog grofa Žofreja od Pejraka, morala da se bori kako zna i umije ne bi li svoje sinove spasila beznađa i bijede... Tu na scenu stupa onaj čijoj se volji svi moraju povinovati, čija riječ ne zna za pogovor: kralj Luj XIV, kome je Anđelika neizbježno zapala za oko. Burna dešavanja vode ka tome da ona postane prva Lujeva naložnica, ali tu poziciju već godinama drži gospođa Montespan, koja uopšte nije raspoložena da povlašćeno mjesto ustupi drugoj, a naročito ne samouverenoj došljakinji... Treća knjiga iz slavnog serijala An Golon predstavlja prvi Anđelikin susret s dvorom, s njegovom bleštavom raskoši, ali i s mračnom pozadinom naspram koje sija kraljevska kruna. Kako bi zaštitila sebe i sebi bliske ljude, postaje dio surovog svijeta spletki, ali njena srčanost i nepokolebljivost, uprkos tragedijama i preprekama, stalno rastu i daju joj novu snagu. Serijal Anđelika je od svoje premijere prije više od pola vijeka doživio ogroman uspjeh i prodat je u više od 150 miliona primjeraka na više od trideset jezika, što ga čini ubjedljivo najčitanijom istorijskom romansom u istoriji književnosti. Anđelika je i u bivšoj Jugoslaviji dostigla nejverovatnu popularnost, a više generacija čitateljki uživalo je u njenim avanturama. Ovo, srpsko izdanje Anđelike prvi je prevod na našim prostorima koji je urađen prema originalu koji je odobrila sama autorka. Pređašnji hrvatski prevod za osnovu je imao urednički prekrajan tekst od koga se An Golon distancirala.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter