Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Anatomija istezanja

Anatomija istezanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-103-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V2266

Broj strana:

147

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Anatomija istezanja će vam pomoći da povećate obim pokreta, dopunite trening, pospješite oporavak od upale ili povrede i poboljšate efikasnost pokreta. Ova knjiga će vam takođe omogućiti da u potpunosti razumijete kako svaka vježba istezanja utiče na vaše tijelo.

Anatomija istezanja je kao pravi rendgenski snimak svake vježbe istezanja, samo savršeniji. U njoj su predstavljene ne samo ilustracije mišića u pokretu u punom koloru, već i prikaz kako se promjene položaja tijela odražavaju na istezanje određenih mišića, odnosno kako varijacije vježbi mogu da doprinesu bezbjednom i plodonosnom vježbanju.

Svaka vežba istezanja sadrži detaljno uputstvo o tome kako i kada se treba istezati, kao i podatke o tome koji mišići se više, a koji manje angažuju istezanjem, odnosno koji mišići se pri istezanju aktiviraju kao pomoćni. Programi istezanja obuhvataju tri nivoa istezanja, uključujući i lagano istezanje koje se koristi za zagrevanje mišića ili za oporavak mišića od upale ili povrede. Na kraju svakog poglavlja prikazana je tabela pokreta određenih mišića koja pokazuje koja vežba istezanja odgovara izabranom (problematičnom) mišiću.

  • Originalni naziv: Stretching Anatomy
  • Prevodilac: Nevena Vasković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Anatomija istezanja će vam pomoći da povećate obim pokreta, dopunite trening, pospješite oporavak od upale ili povrede i poboljšate efikasnost pokreta. Ova knjiga će vam takođe omogućiti da u potpunosti razumijete kako svaka vježba istezanja utiče na vaše tijelo. Anatomija istezanja je kao pravi rendgenski snimak svake vježbe istezanja, samo savršeniji. U njoj su predstavljene ne samo ilustracije mišića u pokretu u punom koloru, već i prikaz kako se promjene položaja tijela odražavaju na istezanje određenih mišića, odnosno kako varijacije vježbi mogu da doprinesu bezbjednom i plodonosnom vježbanju. Svaka vežba istezanja sadrži detaljno uputstvo o tome kako i kada se treba istezati, kao i podatke o tome koji mišići se više, a koji manje angažuju istezanjem, odnosno koji mišići se pri istezanju aktiviraju kao pomoćni. Programi istezanja obuhvataju tri nivoa istezanja, uključujući i lagano istezanje koje se koristi za zagrevanje mišića ili za oporavak mišića od upale ili povrede. Na kraju svakog poglavlja prikazana je tabela pokreta određenih mišića koja pokazuje koja vežba istezanja odgovara izabranom (problematičnom) mišiću.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter