Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Anansijevi dečki

Anansijevi dečki

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Neil Gaiman


ISBN:

978-953-220-597-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7008

Broj strana:

323

Težina:

679 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

36,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nema ničega goreg od roditelja koji vas sramote i zagorčavaju vam život. A nitko nema roditelja koji bi bio neugodniji od oca Debelog Charlieja.

Da se razumijemo, Debeli Charlie uopće nije debeo. Nije čak ni bucmast. Ali otkako mu je otac prišio taj nadimak, nikome ne pada na pamet zvati Charlesa Nancyja nikako drugačije nego Debeli Charlie.

Što je još gore, otac Debelog Charlieja silno je volio pjevati u javnosti i uvaljivati se svakoj ženi koja naiđe. Kao mirni knjigovođa u jednoj londonskoj zastupničkoj agenciji, Debeli Charlie ne može zamisliti ništa neugodnije od pjevanja u javnosti. Što se žena tiče, već su mu pune ruke njegove zaručnice Rosie, njezinu majku da i ne spominje.

A što je najgore, otac Debelog Charlieja upravo je umro. Naravno, na najsramotniji mogući način – od srčanog udara, dok je pjevao karaoke prsatim američkim turisticama. Još je uspio, dok se rušio u smrtnom hropcu, jednoj obnažiti grudi.

Neugodnostima, sramoti i poniženjima time nije nipošto došao kraj. Nakon što unezvjereno odjuri na Floridu ne bi li stigao na očev pokop, Debeli Charlie će otkriti cijeli jedan svijet koji je davno zaboravio – svijet vještica i vudua, svijet u kojemu on ima nepojmljivo vještog, šarmantnog i vitkog brata blizanca, svijet u kojemu se šuška da otac Debelog Charlieja nije bio običan čovjek, već bog.

  • Originalni naziv: ANANSI BOYS
  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x160
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nema ničega goreg od roditelja koji vas sramote i zagorčavaju vam život. A nitko nema roditelja koji bi bio neugodniji od oca Debelog Charlieja. Da se razumijemo, Debeli Charlie uopće nije debeo. Nije čak ni bucmast. Ali otkako mu je otac prišio taj nadimak, nikome ne pada na pamet zvati Charlesa Nancyja nikako drugačije nego Debeli Charlie. Što je još gore, otac Debelog Charlieja silno je volio pjevati u javnosti i uvaljivati se svakoj ženi koja naiđe. Kao mirni knjigovođa u jednoj londonskoj zastupničkoj agenciji, Debeli Charlie ne može zamisliti ništa neugodnije od pjevanja u javnosti. Što se žena tiče, već su mu pune ruke njegove zaručnice Rosie, njezinu majku da i ne spominje. A što je najgore, otac Debelog Charlieja upravo je umro. Naravno, na najsramotniji mogući način – od srčanog udara, dok je pjevao karaoke prsatim američkim turisticama. Još je uspio, dok se rušio u smrtnom hropcu, jednoj obnažiti grudi. Neugodnostima, sramoti i poniženjima time nije nipošto došao kraj. Nakon što unezvjereno odjuri na Floridu ne bi li stigao na očev pokop, Debeli Charlie će otkriti cijeli jedan svijet koji je davno zaboravio – svijet vještica i vudua, svijet u kojemu on ima nepojmljivo vještog, šarmantnog i vitkog brata blizanca, svijet u kojemu se šuška da otac Debelog Charlieja nije bio običan čovjek, već bog.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter