Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ana i francuski poljubac

Ana i francuski poljubac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2114-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3144

Broj strana:

320

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prava poslastica o sazrijevanju.

Ana bi trebalo da pođe u četvrti razred srednje škole u rodnoj Atlanti, gdje ima prijatelje s kojima je nerazdvojna, dobar posao i slatkog kolegu s kojim je nešto taman počelo da se kuha. Tada je otac je šalje u internat u Parizu, što je užasava jer se nikad nije odvajala od porodice, a i ne zna francuski. Uvjerena je da se neće snaći sama u nepoznatom gradu.

Tamo, međutim, brzo stiče nove zanimljive prijatelje i polako se navikava na život daleko od kuće. Muči je samo jedan novi drug - počinje da se zaljubljuje u njega iako on ima djevojku. Čini joj se da ni on nije ravnodušan iako ne pokazuje želju da raskine s djevojkom. U prijateljstvo im se ušunja napetost, a nijedno ne zna kako da se postavi u tim uslovima. Kao da to nije dovoljno, oboje imaju porodične probleme koji im ne daju mira.

Anina godina u najromantičnijem gradu na svijetu bliži se kraju. Hoće li konačno doživjeti dugoočekivani francuski poljubac?

  • Originalni naziv: Anna and the French Kiss...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prava poslastica o sazrijevanju. Ana bi trebalo da pođe u četvrti razred srednje škole u rodnoj Atlanti, gdje ima prijatelje s kojima je nerazdvojna, dobar posao i slatkog kolegu s kojim je nešto taman počelo da se kuha. Tada je otac je šalje u internat u Parizu, što je užasava jer se nikad nije odvajala od porodice, a i ne zna francuski. Uvjerena je da se neće snaći sama u nepoznatom gradu. Tamo, međutim, brzo stiče nove zanimljive prijatelje i polako se navikava na život daleko od kuće. Muči je samo jedan novi drug - počinje da se zaljubljuje u njega iako on ima djevojku. Čini joj se da ni on nije ravnodušan iako ne pokazuje želju da raskine s djevojkom. U prijateljstvo im se ušunja napetost, a nijedno ne zna kako da se postavi u tim uslovima. Kao da to nije dovoljno, oboje imaju porodične probleme koji im ne daju mira. Anina godina u najromantičnijem gradu na svijetu bliži se kraju. Hoće li konačno doživjeti dugoočekivani francuski poljubac?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter