Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Slobodna duša

Slobodna duša

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-614-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3106

Broj strana:

184

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tko ste vi uistinu?

Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje.



Slobodna duša istražuje odnos između vaših misli i emocija, pomažući vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Govori i o tome što možete napraviti kako biste se oslobodili svojih uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. Naposljetku, sa savršenom jasnoćom ova knjiga otvara vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tko ste vi uistinu? Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje. Slobodna duša istražuje odnos između vaših misli i emocija, pomažući vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Govori i o tome što možete napraviti kako biste se oslobodili svojih uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. Naposljetku, sa savršenom jasnoćom ova knjiga otvara vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter