Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Priručnik alternativnog liječenja

Priručnik alternativnog liječenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-60834-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2940

Broj strana:

646

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

74,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Unaprijedite i prirodno poboljšajte svoje opće zdravstveno stanje uz pomoć ovoga odličnoga novog vodiča kroz alternativnu i komplementarnu zdravstvenu skrb. Bez obzira na to želite li ojačati izdržljivost, poboljšati san, riješiti se depresije ili ublažitiznakove prehlade, ovaj će vam pristupačni priručnik pomoći pri tome, i to bez uporabe farmaceutskih proizvoda i lijekova.
Naučite sami uzgajati ljekovite biljke i od njih spravljati masti, kreme i tinkture: pripremiti sredstva za ublaživanje tegobaod sočnog voća ili cvjetne čajeve za jačanje imuniteta: otkloniti bol u leđima dodirom prozirnoga kremena: meditirati uz pomoć jantarnog kamenja da biste poboljšali koncentraciju: koju ljekovitu cvjetnu esenciju popiti za poboljšavanje raspoloženja i mnogedruge korisne savjete.
Usto, možete primijeniti holističke metode proizašle iz joge, ajurvede, masaže, reikija i refleksologije da biste dosegnuli optimalno fizičko zdravlje i poboljšali kvalitetu svakidašnjeg života.
Pisana jednostavno i razumljivo, prepuna ideja koje inspiriraju i ilustrirana s više od 2 000 slika u boji, ova je knjiga nenadmašan vodič za održavanje dobrog zdravlja uz pomoć prirodnoga, alternativnog liječenja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Unaprijedite i prirodno poboljšajte svoje opće zdravstveno stanje uz pomoć ovoga odličnoga novog vodiča kroz alternativnu i komplementarnu zdravstvenu skrb. Bez obzira na to želite li ojačati izdržljivost, poboljšati san, riješiti se depresije ili ublažitiznakove prehlade, ovaj će vam pristupačni priručnik pomoći pri tome, i to bez uporabe farmaceutskih proizvoda i lijekova. Naučite sami uzgajati ljekovite biljke i od njih spravljati masti, kreme i tinkture: pripremiti sredstva za ublaživanje tegobaod sočnog voća ili cvjetne čajeve za jačanje imuniteta: otkloniti bol u leđima dodirom prozirnoga kremena: meditirati uz pomoć jantarnog kamenja da biste poboljšali koncentraciju: koju ljekovitu cvjetnu esenciju popiti za poboljšavanje raspoloženja i mnogedruge korisne savjete. Usto, možete primijeniti holističke metode proizašle iz joge, ajurvede, masaže, reikija i refleksologije da biste dosegnuli optimalno fizičko zdravlje i poboljšali kvalitetu svakidašnjeg života. Pisana jednostavno i razumljivo, prepuna ideja koje inspiriraju i ilustrirana s više od 2 000 slika u boji, ova je knjiga nenadmašan vodič za održavanje dobrog zdravlja uz pomoć prirodnoga, alternativnog liječenja.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter