Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Opalo lišće - Poslednje reči o životu, ljubavi, ratu i bogu

Opalo lišće - Poslednje reči o životu, ljubavi, ratu i bogu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Will Durant


ISBN:

978-86-6026-054-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8413

Broj strana:

185

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Poslednje reči o životu, ljubavi, ratu i Bogu
Knjiga koju je Vol Strit Žurnal pohvalio kao otkrovenje, poslednji je i najličniji rad dobitnika Pulicerove nagrade i istoričara, Vila Djuranta, otkriveno trideset i dve godine nakon njegove smrti.
Kulminacija preko šezdeset godina koje je Vil Djurant proveo istražujući filozofije, religije, umetnosti, nauke i civilizacije širom sveta, Opalo lišće je destilovana mudrost jednog od najvećih umova sveta, čoveka čuvenog po talentu da iz prošlosti isprede mudrost sadašnjosti. Ova je knjiga odgovor na brojna pisma koja je primao tokom svoje duge i plodne karijere, u kojima su ga čitaoci molili da odgovori na bezvremena pitanja ljudskog života i sudbine.

U dvadeset dva kratka poglavlja, Djurant se bavi svime, od mladosti i starosti, preko religije, morala, seksa, rata i politike pa do umetnosti. Opalo lišće je, kako se izrazio Pablišers Vikli, pregršt mišljenja koja vas nateraju da se zamislite. U elegantnoj prozi, izraženoj jedinstvenim Djurantovim glasom, ovo delo sadrži poruke za svakoga ko je ikada tražio smisao života ili savet učenog prijatelja u prepoznavanju putokaza života.

  • Originalni naziv: Fallen Leaves
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x220
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Poslednje reči o životu, ljubavi, ratu i Bogu Knjiga koju je Vol Strit Žurnal pohvalio kao otkrovenje, poslednji je i najličniji rad dobitnika Pulicerove nagrade i istoričara, Vila Djuranta, otkriveno trideset i dve godine nakon njegove smrti. Kulminacija preko šezdeset godina koje je Vil Djurant proveo istražujući filozofije, religije, umetnosti, nauke i civilizacije širom sveta, Opalo lišće je destilovana mudrost jednog od najvećih umova sveta, čoveka čuvenog po talentu da iz prošlosti isprede mudrost sadašnjosti. Ova je knjiga odgovor na brojna pisma koja je primao tokom svoje duge i plodne karijere, u kojima su ga čitaoci molili da odgovori na bezvremena pitanja ljudskog života i sudbine. U dvadeset dva kratka poglavlja, Djurant se bavi svime, od mladosti i starosti, preko religije, morala, seksa, rata i politike pa do umetnosti. Opalo lišće je, kako se izrazio Pablišers Vikli, pregršt mišljenja koja vas nateraju da se zamislite. U elegantnoj prozi, izraženoj jedinstvenim Djurantovim glasom, ovo delo sadrži poruke za svakoga ko je ikada tražio smisao života ili savet učenog prijatelja u prepoznavanju putokaza života.

Dodatne informacije

Izdavač Miba Books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter